- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
#54715584 #78 üzenetére
windowblindsböl van 64bites, de csak vistára, xp 64-re nincs. [link]
Támogatott operációs rendszerek:*
Windows Vista (32-bit és 64-bit)
*
Windows XP (32-bit)
*
Windows 2003 (32-bit)style xp:
The software makes it possible to set the appearance of the Windows XP Professional x64 Edition operating system according to your own personal preferences. It enables you to customize cursors, backgrounds, icons, themes and styles.
Style xp 64 bit version (amd 64) -
cizoe
őstag
Anno sokat toltam a windowblinds-et, még Logoutos skint is készítettem, ami sajnos csak bétáig jutott, és már fene tudja hol van elásva, de valahol megvan.
Sidebart toltam még xp-re, de gyak hasznát nem vettem sokat, elég nekem a tray. Ajánlok neked egy oldalt ha még nem ismernéd: LINK. A magukat "Crystalizers"-nek hívó csapat jó kis win modokat gyárt.
Kalandor: Mi ez az új avatar?
-
cizoe
őstag
Hát a 2000 es évek elején ME-röl XP-re váltáskor az ISA hangkártyámmal el se indult az gépecském.
Jó kis P2-450.. imádtam.
Amúgy meg igazából én is a sok winmod meg hack után arra jöttem rá, hogy inkább megbízható legyen és csúnyácska, mint instabil a sok hack meg mod miatt. Tényleg nincs jobb a 9x témánál...
batmouse: a ME tényleg nagy hulladék volt. Én legtovább az XP-n kivül 98 seconddal toltam, elötte meg sr2es 95tel. Jujj abban már iexplorer is volt tán.
-
cizoe
őstag
Jól összefoglaltad a dolgokat. Régebben bennem is tombolt a winmodding láz, de aztán rájöttem, hogy sok dologban nem éppen jó. A luna tényleg nem szép , sose volt az a szememben . Ezek a moddingolo progik egyike másika sufniprogram, eléggé meg tudja zakkantani a rendszert. A skinnelőprogramok valamicskét lassítanak, bár ez nem nagymértékű. Amit viszont ajánlok, és nem is lassít, az az msstyle cseréje, az nem fekszi meg a win hasát. Én amennyiben épp xp-t használok vagy az oldschool win9x témát favorizálom, vagy a MS ZUne msstyle-t.
mod: sztem jobb lenne ha a kép linkek helyett képek lennének max 500 szélesek beillesztve, esetleg kattinthatóvá téve.
Ja és Google adsense szabályzatba ütközik a kattintásra való buzdítás. Sokan olvassák ám a logoutot, sok pénzed veszhet, ha bannolnak az adsenseböl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest