- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Léghűtés topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
trisztan94 #64 üzenetére
Az irány pontosan ez, a közösségi cuccok ki lesznek szervezve alkalmazásokba, és mindenki azt telepíti, ami neki kell. Az érv az is benne, hogy így könnyebben lehet fejleszteni, stb is. Benne van Joe Belfiore nyilatkozatában.
-
Khan13
senior tag
válasz
belakiraly #62 üzenetére
Nem, ez így fog maradni, olvasd el, amit linkeltem. Amúgy kicsit szélsőséges, amit nálad produkál, nem mindenki esetén ilyen. Személyes tapasztalatom nincs, nem vagyok rajta.
-
Khan13
senior tag
Joe bácsi válaszolt Redditen összefoglaló.
-
Khan13
senior tag
Béta kifejezés helyett a Windows 8-tól kezdve a previewt használják. Mivel nincs rajta az RTM pecsét, így nem végleges. Ahogy mondtad, jön még patch kiadás előtt, illetve az is hivatalos, hogy nincs minden funkció aktiválva ebben az előzetes kiadásban. Maradhatunk abban, hogy amit állítasz, azért nem teljesen igaz
-
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #36 üzenetére
Talán másik témában fejtettem ki, hogy van, aki másik WiFire is átlép néha, nem csak kikapcsolja (nekem hetente van ilyen), bekapcsoláskor automatikusan csatlakozik vagy jelzi, hogy beavatkozás kell. WiFi Sense pedig elég sok helyen megoldja, hogy automata csatlakozz fel nyílt hálózatra, de részemről ezt nem használom.
(#38) halkow:
Ahogy az asztali rendszerből is kiszedték, itt sem fognak átlátszóságot használni, mert nem fér bele a Modern UI koncepciójába. Amúgy is, ha a gyorsmenüt vagy az értesítés részét nézed, akkor miért szeretnéd látni a kezdőképernyőt? -
Khan13
senior tag
Nálam nem lassult be semmi, akkuidő sem romlott.
Az OS es firmware pedig két totálisan különböző dolog, szóval nyilván megmaradt a Lumia Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest