Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
Ez szerintem nem feltétlenül igaz. Nem trollkodni akarok, de a rendszer felépítéséből adódik, hogy a gyártónak kell vele foglalkozni. Elég egy asztali oprendszerre gondolni...
Amúgy a fentebbiekkel kapcsolatban leszek marha kiváncsi a kínai Xiaomi MIUI telefonjára. Gyári unlock, két rom, heti frissítés... Csak amig nincs eu szerviz és 500$-ért ér ide addig nálam nem játszik. -
szcsi
tag
Ha a droidos mobilok mindegyike bő 2 évig lenne támogatva akkor nem lenne miről beszélgetnünk.
A 3g 2008 júliusban jelent meg és 2010 októberig támogatva volt. ezalatt a 2.0 verziótól eljutott a 4.2.1-ig, ami nem kis fejlődés.
Szerény véleményem szerint ilyen hosszú támogatást kb 3 androidos telefonnal tudsz megvalósítani, azt is úgy, hogy évente lecseréled a legújabbra...
Az már persze más kérdés, hogy nekem nem tetszik az IOS.Persze nem védem egyik rendszert sem, csak leírtam a véleményem azzal kapcsolatban, hogy miért nem fogok mostanában androidos telefon venni.
A WP7 viszont tetszik, nincs benne felesleges csicsa, és csak egy dologgal kapcsolatban okozott némi bosszúságot, ami esetemben dicséretes
-
szcsi
tag
válasz
Depression #68 üzenetére
Nem vitatom, hogy a spica nem egy erőgép, azt se, hogy az android nem sz@r. Sajnos nem csak a spicámmal és nem csak én gondolkozom így .
A problémám forrása az üzleti modellben van, abban is a közelezőség és egységesség hiányában.
Kb mintha meg lenne szabva, hogy milyen gumit rakhatsz a kocsidra, abból is max 2 garnitúrát, mert utánna beszüntetik a gyártását... Aztán dönthetsz, hogy ùjrafutóztatod vagy eldobod az egészet. Kicsit sántit a példa, de remélem sikerült érzékeltetnem a bajom.Mind az IOS mind a WP7 jóval hosszabb terméktámogatást ìgér mint az android. Mindhárom rendszernek vannak hibái, de sokkal megnyugtatóbb tudni, hogy legalább lehetőség van rá, hogy javìtják és a javìtás számodra is elérhetővé fog válni.
Szerk: a spica is nagyságrendekkel gyorsabb egy főzött 2.2vel mint a gyári 2.1el.
-
szcsi
tag
Az android legfőbb baja, hogy nincs lekorlátozva melyik gyártó mit kezd/hogy frissíti a készülékét. Van egy Samsung Spicám ami alig másfél éves, jött rá 2 (kettő) frissítés(1.6 majd 2.1), aztán kész. Marad a gyári 2.1 vagy lehet rootolni ami vagy stabil lesz vagy nem. Próbáltam néhány romot, mind megfeküdt 1-2 hónapon belül, és elég kellemetlen tud lenni, hogy tuti akkor játszik összeomlóst amikor legnagyobb szükségem lenne arra, hogy használni tudjam. A 2.1 viszont nem egy sebesség bajnok, + gyári rommal van ~40mb ram-om ami szin
A második a biztonság. Értem mind a marketre és az előtelepített alkalmazásokra...Számomra az első dolog is elég ahhoz, hogy ne vegyek még egyszer androidos telefont. Meg egy darabig a Samsung telefon részlegét se támogassam a kis pénzecskémmel...
Alternatíva meg vagy IOS vagy WP7. Így egy hete boldog tulaja vagyok egy HTC-nek.
Szóval csak annyit akartam kihozni az egészből, hogy ez a troll-marketing nem egy alaptalan dolog, lehet bármilyen jó az android, sajnos vannak alapvető hiányosságai amik bőven elegendőek arra, hogy sokan ne akarjanak még egyszer ilyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Borderlands 4
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest