Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz buktagt540 #91 üzenetére

Tény, hogy a többi rendszernél is jellemző, de a droidosok vannak a legtöbben és ők hallatják legszívesebben a hangjukat.
    Az én tapasztalatom az, hogy az iPhoneosok gyakran csak egy legyintéssel és egy mosollyal le****ják az Androidot (a 3 iPhoneos ismerősből mind a 3), de az drága telefonos/Blades androidosoknak mindig kisebbségi komplexusuk van és be kell bizonyítaniuk, hogy az övék a tökéletes rendszer, nincs benne semmi hiba, stb. Idegesítő, hogy mindenhol azzal találkozok, hogy buta emberek zseninek hiszik magukat ebben a témában, attól hogy vettek egy Androidos okostelefont, és osztják az észt mindenkinek róla.
    Mivel ez WP7-es topik is, így egy példa:
    Olvasgattam a gyakorikerdesek.hu-n WP7-hez kapcsolódó kérdéseket, mert érdekel a rendszer, és kb az összes válasz az volt, hogy "a windows/winfos mobil (!!!) szar, mert 3 éve egyszer kipróbáltam és iszonyat fos volt, vegyél androidos telefont mert az nagyon jó meg menő." Az egyik kérdező már konkrétan bele kellett írja a kérdésébe, hogy kösz, nem kell android, és lehetőleg hagyják vele békén, inkább válaszoljanak a kérdésére.
    Ehhez akárcsak hasonlót egyik másik rendszer fanjai között sem láttam még.

Tisztelet a kivételnek

Új hozzászólás Aktív témák