Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én nagyon ritkán szoktam használni! Nem rossz dolog, de mint minden ilyen tárhelynél, a feltöltés az egyszerűen borzalom. Egyszerűen nem értem, hogy ha a netem tudja a 10Mbit-es feltöltést, akkor miért kell egy 5MB-os mp3-nak több mint 1p mire felmegy. Amíg ilyenek lesznek, addig az emberek nagyrésze nem igazán fogja használni, a lassú feltöltések miatt. A Skydrive kliens nem lenne rossz dolog ami beépül a Sajátgépbe, mint egy külön meghajtó, viszont itt is a feltöltés borzalom. Én pont ezek miatt nem is használom, pedig nem lenne rossz. El kellene egy sima FTP elérés is, mert én java részt így használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A felhő alapú rendszerekről már korábban is esett szó blogunk hasábjain, most azonban a Windows Live fiókokhoz kapcsolt SkyDrive rendszerrel ismerkedünk meg közelebbről.
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest