Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Csupa erősebb gépen próbáltam, de tapasztalataim szerint a Norton-ESET-Kaspersky trió minden tagjánál kisebb az erőforrás igénye.
Különösen feltűnő a különbség a laptopomon a MSE előtt regnáló Norton 2009-hez képest, amiről egyesek azt mesélik itt a fórumon, hogy kijavította az elődök sebességproblémáit, saját tapasztalatom az, hogy az fogta vissza a gépemet e legjobban minden biztonsági szoftver közül, amit valaha használtam.
Szerk.: nekem is hasonló a "problémám", mint az előttem szólók egy részének. Meg van (lesz) a BitDefender licenc, de nem érzem úgy, hogy érdemes átváltani MSE-ről. Árulni a megnyert licencet meg ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest