- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
ha jól tudom mac-en már most is csak egy szál messenger kliens van amit használhatsz Live hálózaton is meg céges (Lync / Communicator) hálózaton is... mellesleg ahogy együttműködnek a Lync meg az Outlook (Exchange), az azért egy jó nagy rakás nagyon kényelmes szolgáltatást ad ebbe a social networking dologba... a connector meg csak egyelőre connector, szerintem a következő outlookban már ott fog figyelni out-of-the-box... az új Outlookról készült screenshoton van egy nagy people (hub ?) felirat, ami gyanítom, a WP7 -hez hasonló people hubot jelentheti
-
oO7
őstag
de most ha jól értettem a Skype-al kapcsolatos stratégiáját az MS-nek, akkor a Messenger és a Lync egyesülni fog a Skype brand alatt... illetve (szintén csak azokra a diákra alapozva) a levelezésért (és valószínűleg mindenfélefajta social activity-ért) az Outlook lesz a felelős szintén otthoni és üzleti környezetben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest