- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#41133696 #101 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy gugliznom kellett, ahhoz, hogy megtaláljam, hol van, mikor lejárt a 30 nap próbaidőm a Start8-nál... És erre a hivatalos MS válasz, hogy írd be a keresőbe, vagy használd a gépházat helyette (ami semmire nem jó, kb mint az Android beállítások menüje)... Persze, csinálhatsz magadnak bármit, ez 10 éve működött is, mikor sok időm volt, és litestep shellre váltottam explorerről, beállítgattam mindent, rengeteg dolgot be lehetett állítani, nagyon fasza, csak így alapvetően kapsz egy használhatatlan OS-t amit elég sokáig kell állítgatni, hogy használható legyen; ez az én értelmezésemben erős visszafejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- PS5 Pro 2TB - 2028.07.21-ig Euronics garancia - konzol beszámítás ok! -
- Digital PS5 FAT 825GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 Slim 1TB - 3 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest