Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Hatékonyságot tekintve nem tudom, mivel nyújt többet egy win8 az XP-hez képest. A win7 gyakorlatilag a mindennapi felhasználó szemében egy felcicomázott XP (start menü, asztal). Persze a rendszerkarbantartás kicsit változott, de a legtöbb dolog egyértelmű.
Ezzel szemben a win8 modern UI-jára semmi szükség, ha dolgozik az ember, csak útban van. Meg lehet szokni - én is megszoktam, de nem ezért szeretem a win8-at (igazából még nem döntöttem el, h szeretem-e a win7-tel szemben).
Egyetlen komoly pluszt tudok a modern windowsok (7 & 8) javára írni, ami perdöntő: a sokkal komolyabb biztonsági szintet. Apróbb dolgok is vannak persze, directX 11, IE10 és a korszerűbb megjelenés.
#17: Kártevőkkel szembeni biztonság tekintetében sokkal jobban jársz a win7/8-cal. Tény, régi vason tuti nem lesz sem gyorsabb sem stabilabb egyik sem az XP-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest