Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Khan13 #71 üzenetére

Teljesen mindegy, hogy szinkronizálásnak, vagy letöltésnek hívjuk,a probléma, mint már írtam is , a következő:

"Elindítom az Outlook-ot, és nem kezdi el letölteni automatikusan a leveleket, hanem rá kell kattintani a Küldés/fogadás az összes mappából gombra, hogy letöltse őket. Remélem így már érthető."

Azt elhiszem, hogy nálatok jól működik, de az, hogy ezt leírjátok, nem igazán a probléma megoldása, ezt gondolom ti is belátjátok... :U

A 2010-es verziót ha elindítom, akkor alul az állapotsorban látszik is , hogy elindul az automatikus küldés/fogadás. A 2013-asban ilyen nem látható, csak ha kattintok a Küldés/fogadás az összes mappából gombra. Nem tudom ennél részletesebben leírni. Egyébként 3 email fiók van beállítva a levelezésben, egy gmail-os és két upc-s, mindhárom pop/smtp típusú, de szerintem nem ez a lényeg...

Az alábbi képen látható, hogy a Speciális/ küldés/fogadás beállításainál be lehet állítani, hogy kilépéskor küldjön/fogadjon, de az miért nem , hogy indításnál is így tegyen ?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák