- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek. én nem ellenzem vállból a metrót, de akkoris bármilyen informatikusi laikus szemmel nézve is szar! Értsétek meg hogy ha fut egy alkalmazás bármi. A többit ami a háttérben van nem látod mi történik. Nincs értesítés... Tehát ha írnak neked MSN en nem fogod látni amíg oda nem mész. A metró és a régi asztal között aztán meg pláne nincs semmi kommunikáció... Ez egy ordenáré nagy probléma...
Továbbá mi az hogy van 16 vagy mennyi szín mostmár a metrónál háttérképnek és kész? Ez mi? Bakker azért ne csesze már meg hogy még háttérkép sem lehet alatta... ez mindennek az alja már. Meg hogy a picsába néz már ki hogy három sor csempe jelenik meg a noti képernyőn mikor még rossz esetben is 5 sor jelenhetne meg? Pampognak a telljes képernyővel a jobb helykihasználás végett. A metrótól meg pazarlóbbat még soha nem láttam...
Ahogy a kolléga írta a motorháztető alatti újítások brilliánsak szerintem. Csupa jó dolog. Csak azt nem értik az emberek ezért arról keveset beszélnek. a metróról meg lehet csevegni. A Gartner szerkesztője vagy igazgatója is lefosozta a metrót..
[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft nem aprózta el a fejlesztéseket, így a GPU-knak komoly szerep jutott az új operációs rendszer működésében.
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Free energy
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Nintendo Switch 2
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Hang csúszás képhez képest
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest