Új hozzászólás Aktív témák

• Lalikiraly

addikt

LOGOUT blog

Gyerekek. én nem ellenzem vállból a metrót, de akkoris bármilyen informatikusi laikus szemmel nézve is szar! Értsétek meg hogy ha fut egy alkalmazás bármi. A többit ami a háttérben van nem látod mi történik. Nincs értesítés... Tehát ha írnak neked MSN en nem fogod látni amíg oda nem mész. A metró és a régi asztal között aztán meg pláne nincs semmi kommunikáció... Ez egy ordenáré nagy probléma...

Továbbá mi az hogy van 16 vagy mennyi szín mostmár a metrónál háttérképnek és kész? Ez mi? Bakker azért ne csesze már meg hogy még háttérkép sem lehet alatta... ez mindennek az alja már. Meg hogy a picsába néz már ki hogy három sor csempe jelenik meg a noti képernyőn mikor még rossz esetben is 5 sor jelenhetne meg? Pampognak a telljes képernyővel a jobb helykihasználás végett. A metrótól meg pazarlóbbat még soha nem láttam...

Ahogy a kolléga írta a motorháztető alatti újítások brilliánsak szerintem. Csupa jó dolog. Csak azt nem értik az emberek ezért arról keveset beszélnek. a metróról meg lehet csevegni. A Gartner szerkesztője vagy igazgatója is lefosozta a metrót..

[ Szerkesztve ]

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

Új hozzászólás Aktív témák