- Hisense LCD és LED TV-k
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Objektívek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha már nem játszik az ember, meg lehet lenni MS termékek nélkül.
Fontos hogy beszéljünk róla, bűntudatot kelteni meg megéri/nekik/
[ Szerkesztve ]
-
válasz bakagaijin #17 üzenetére
nem, de hol a support?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
érdekes ez az autós nincs garanciás reklámszöveg. Nekem van egy eredeti vistás netbookom, amire nagyon kellene egy új grafikus driver, mert 240p alatt sem megy akadás nélkül a youtube, (igen eljárt felette az idő, de akkor is) és lesz? nem lesz. köszöntem.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
stratova
veterán
A szerencsétlen autós hasonlatról ez ugrott be.
[ Szerkesztve ]
-
-
Glenda
addikt
Tudod te hány marha gépéről szedtem én már le ilyen Black Edition csodákat? Integrálva van egy csomó hülyeség, nincs Windows Update, ki van kapcsolva sok fontos dolog. Így elhiszem hogy szar a Windows. De omg, user error.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
defi
tag
De mi köze van ehhez a márka szervíz vs. noname szervíznek ?
LOAD "*",8,1
-
azbest
félisten
No igen, ott a válasz a problémára a hozzászólásban: lehet helyette valami ingyenes rendszert használni. A játékokat pedig a legtöbb ember kinövi nagykorára, mert rájön, hogy sok más hasznosabb dolog is van amire a munka mellett megmaradó kevéske szabadidőt eltöltheti
Most karácsonykor már nem is néztem különösebben a steam akciókat, mert az előző évben vettek közül sem nagyon van, amivel játszottam volna azóta. Igaz van köztük olyan is, amivel annó már játszottam és utólag megvettem, mert tetszett. Mondjuk az is igaz, hogy onlive-on szoktam játszani, és fizetnék is érte havidíjat, ha lehetne ebből az országból is... így meg a 30 perces próbajátékos multiplayer agyatlan homefrontolás is megteszi ha nagyon unom magam hétvégén
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Nameg az, hogy a windows kiírja, hogy nem eredeti, biztos vírusos. Vagyis a microsoft azt hiszi, hogy ezek a kalózverziós programok azért vannak, hogy mindent ellopjanak. Torrenten 1000-böl 1 ember kiírja, hogy vírusos, és nem is töltik az okosak már. Meg eleve, most minek törné fel a windowst, hogy az kiírja ezt, minthogy programoz egy linux-alapú feltöröprpgramot, ami beindul, ha a windows-t cd-röl bootolnád, és minden windows fájlt átnéz a jelszavak után, anélkül, hogy vírusírtókat kéne áttörni.
Csakeredeti? Könnyen dalolgat kedves bill gates, a budin, arany wc-papírral a kezében. Az ember megszerzi a jó drága gépet, erre meg jön még a 30-ezres windows 8/7? Amikor a linux ingyenesen majdnem ugyanannyit(okosaknak sokkal többet) nyújt játékok kivételével(ami nem sokáig marad így a steamnek hála)?
Na a mobil az, ahol azt mondom, hogy egyenlöre érvényes lehet a "csakiseredeti". Ott még megvan az árazás.
Ja, és hozzátéve: ha eddig nem nött akkorára a bünözés, minek gond? Ha nem lesz kalóz-windows? Ubuntu. Ha nem tudok játszani új játékkal? Nem ismerek meg új szériát, elég a meglévöre költenem, a kiskedvesek meg egy darab demót nem adnak ki. 50 dolcsi, és nemt tudom teljesen mi vár?
Oppo find 7 astro black
-
azbest
félisten
Amíg a saját licenszeikkel kapcsolatos kérdésekre minden ms alkalmazott mást válaszol - néha a szövegnek teljesen ellentmondót is -, addig nem tudom mennyire lehet objektív egy ilyen jellegű "vetélkedő".
-
$p@rr0w
őstag
Azt mondják nem éri meg lopni... De akkor ingyen van baz!
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
veterán
Valami elképesztően sziniszter egy figurát sikerült összedobni ezzel a hatalmas összeráncolt szemmel... vajon ez mezei pancserség, vagy direkt ilyenre szólt a megrendelés?
Ez meg micsoda szöveg már, hogy az illegális szoftverhasználat balesetveszélyes... az, baszki, az - ha vezetés közben tolod a CODot tört szerveren, vagy esetleg az ABS firmware-jét a SKIDROW-tól szerezted, egyébként meg undorító, demagóg hazudozás és megfélemlítés.
Csodás egy kampány, na.
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Tavaszi szél Slimet áraszt