Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Munka kérdése a dolog. Pl. én a PH-s tartalomgyártáshoz simán tudtam használni, sőt amikor huszontíz böngészőablakom volt megnyitva, akkor az IE10 határozottan jobban bírta, mint a Firefox, amit win7 alatt használok. Fájlokat rendszerint total commanderrel kezelem, alkalmazásaim (az a max egy tucat), amit használok vagy onnan indulnak a fájlokka, vagy a desktopról is kényelmesen elérhetőek. Persze, modern felületen csak addig voltam, míg kipróbáltam és lefotóztam a teszthez.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Ezer és egy dologról lehetne még írni, fogunk is, minden bizonnyal a blogban. Explorerek kapcsán, ha online reggel lépsz be, akkor tudtommal szinkronizál a két verzió között, az meg, hogy miben nyitja a linket, függ attól, hogy milyen programból klikkelsz, de tény, hogy elég sok esetben dob a sima desktopról az érintős explorerbe, viszont fordítva nem csinálja,
-
rudi
nagyúr
Kissé zavaros a téma (főleg, ha az illegális oldalt is nézzük). Célszerű alaposan átrágni a Win8-hoz tartozó licenc feltételeket, FAQ-kat, esetleg ezt a doksit, amit a cikkbe tettünk (végén egy halom további linkkel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest