Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most leszedtem a hp power maager programocskát hátha az kavar be... dehát folyamatosan minimum órajelen ketyeg a proci. minden driver a lehető legfrissebb. Jah és msdn iso ból telepítve a rendszer tehát legutsó verziós... több ötletem nincs
-
-
Köszi a gyors választ ezek szerint nem én vagyok lüke, meg nem csak álmodok, de valami itt nagyon nem kóser. Jah és a flash és hasonlók sőt barátnőmnél a játékok is rosszabbul futnak mint 7 alatt. Most vagy az van hogy valami nagyon nem jó a rendszerben vagy a gépünk már nem támogatja totálisan...
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy más tapasztalt e rajtam kívül olyan jelenséget hogy a 8.1 nél kevesebbet megy akksiról a noti mint még Win 7 el ment. De nem is kevéssel majd egy órával hamarabb merül. És nem csak nálam van így hanem párom notiján is dettó ez a helyzet. HP noti mindkettő de egyik inteles másik AMDs. Ezért is nem értem a dolgot. Gondolom a rendszerrel van valami. Pedig a procit szépen visszavesszi 1GHz alá és a hangja is minimálisa gépnek. Így pláne nem értem mitől merül jobban... De látványosan. Valaki valamit? Minden driver minden a legfrisebb még mielőtt valaki belekötne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest