Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ad1. Tényleg nem olvastad el, mire reagálsz.
ad2. Most sem.
ad3. Értem én, hogy nem tetszik, amikor ezt megemlítem, de ezért ne haragudj rám. Vagy haragudj. De ez rólad szól, nem rólam. Különösen, ha magad is elismered, hogy nem olvastad el, mire válaszolsz. Nem egyszerűbb, ha nem válaszolsz, mint hogy teljesen feleslegesen pattogsz a saját hibád miatt?
ad4. Ki kérte, hogy válaszolj? Leírtam a véleményemet. Nem kell rá reagálni. Különösen, ha nem is neked címeztem a hsz-t.
ad5. Senki nem beszélt arról, hogy azért kell újra rakni, mert valami baja volt. Azt írtam, hogy ad5.a) ha Win 8.1-ről vissza akarsz menni, akkor kell újra rakni; ad5.b) az újrarakásnak amúgy is nagy hagyománya van. Még ha te és sokan nem is rakták újra, attól ez a hagyomány ugyan olyan beégetett tulajdonsága a Windows-világnak, mint az IE a Windowsnak magának.
ad6. A normális fórumozás ott kezdődik, hogy ha már szándékodban áll lebaszni valakit, akkor az OK gomb megnyomása előtt legalább egyszer elolvasod azt, amit ő írt. És utána nem te vagy felháborodva, és még kötöd az ebet a karóhoz. Ezentúl akár úgy is vehetsz, mintha nem lennék itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest