Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Воланд #431 üzenetére

ad1. Tényleg nem olvastad el, mire reagálsz.
    ad2. Most sem.
    ad3. Értem én, hogy nem tetszik, amikor ezt megemlítem, de ezért ne haragudj rám. Vagy haragudj. De ez rólad szól, nem rólam. Különösen, ha magad is elismered, hogy nem olvastad el, mire válaszolsz. Nem egyszerűbb, ha nem válaszolsz, mint hogy teljesen feleslegesen pattogsz a saját hibád miatt?
    ad4. Ki kérte, hogy válaszolj? Leírtam a véleményemet. Nem kell rá reagálni. Különösen, ha nem is neked címeztem a hsz-t.
    ad5. Senki nem beszélt arról, hogy azért kell újra rakni, mert valami baja volt. Azt írtam, hogy ad5.a) ha Win 8.1-ről vissza akarsz menni, akkor kell újra rakni; ad5.b) az újrarakásnak amúgy is nagy hagyománya van. Még ha te és sokan nem is rakták újra, attól ez a hagyomány ugyan olyan beégetett tulajdonsága a Windows-világnak, mint az IE a Windowsnak magának.
    ad6. A normális fórumozás ott kezdődik, hogy ha már szándékodban áll lebaszni valakit, akkor az OK gomb megnyomása előtt legalább egyszer elolvasod azt, amit ő írt. És utána nem te vagy felháborodva, és még kötöd az ebet a karóhoz. Ezentúl akár úgy is vehetsz, mintha nem lennék itt.

Új hozzászólás Aktív témák