Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Félre értés ne essék, nem veregetni akarom a Microsoft vállát! Én több év Linux után most tértem vissza a Windows-hoz, ezzel a kiadással.
A laptopomat Windows Xp-vel vettem (MSI670 DX), úgy-hogy jó pár éves már és így a hardver (proci, videókártya, stb.) is vele együtt. A Vistát és 7-est már nem tudtam használni, mert egyszerűen megfőzte a gépet. Állandóan túl melegedett, a proci-t pörgette, a vinyó zakatolt. Akkor tértem át a Linxra, amivel hozzá kell tennem semmi bajom nem volt, de azért ott is akadtak problémák (kompatibilitás és bizonyos dolgokat nem tudtam rajta megcsinálni mert egyszerűen nem volt hozzá támogatás, program).
Ezt a verziót (8.1 Core) a kiadás napján kipróbáltam és még aznap meg is vettem. Semmi gondom nincs vele! A 8 éves laptopomon kifogástalanul fut, sőt gyorsabb mint a Linux (Elementary OS) volt. Valóban szokni kell az új felületet, de ha ráérez az ember akkor már nem is olyan bonyolult.A fentieket csak azért írtam le, hogy a Linux alatt sem fenékig tejfel az élet! Mind két rendszernek megvannak a nyűgjei és hátrányai is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest