- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Jaj! Hasra ne essek a fájlszerver admintól
Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...Én is tudom, milyen progik mennek néhol. De a vicc, hogy azokkal sem sikerül mindig kompatibilisnek lenni, így sem

A legnagyobb vicc az XP mode volt, ami ugye egy virtuális gép, XP-vel... (És akkor itt vissza is értünk ahhoz, hogy mire való a virtuális gép, ha nem szerverről van szó...) Tehát a MS nem tud olyan oprendszert írni, ami a saját korábbi cuccával kompatibilis?
"es a velemenyemet az ilyen hozzaertokrol nem fogalmazhatom meg"
A MS vizsgád miatt vagy benne biztos, hogy jobban étesz hozzá?
Olyanom nekem is lehetne, attól még nem kezdene el tetszeni a winnyóz szerver...
Sőt, tudok pár embert, aki a MS vizsga után is ugyanolyan műszaki analfabéta maradt, mint előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- PlayStation 5
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...