Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #471 üzenetére
Jaj! Hasra ne essek a fájlszerver admintól
Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...
Én is tudom, milyen progik mennek néhol. De a vicc, hogy azokkal sem sikerül mindig kompatibilisnek lenni, így sem
A legnagyobb vicc az XP mode volt, ami ugye egy virtuális gép, XP-vel... (És akkor itt vissza is értünk ahhoz, hogy mire való a virtuális gép, ha nem szerverről van szó...) Tehát a MS nem tud olyan oprendszert írni, ami a saját korábbi cuccával kompatibilis?"es a velemenyemet az ilyen hozzaertokrol nem fogalmazhatom meg"
A MS vizsgád miatt vagy benne biztos, hogy jobban étesz hozzá?
Olyanom nekem is lehetne, attól még nem kezdene el tetszeni a winnyóz szerver...
Sőt, tudok pár embert, aki a MS vizsga után is ugyanolyan műszaki analfabéta maradt, mint előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest