Hirdetés
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Set-Comment™ #370 üzenetére
Felejtsük már el ezt a hozzáállást. Nekem volt egy gyárilag működő gépem. Most, hogy frissítettem, lett egy nem működő gépem. Az Intel videókártya driver miatt el sem indult frissítés után, és arra még mindig nem jöttem rá, hogy a gépben lévő Radeon kártyát hogyan lehetne életre kelteni 8.1 alatt. Ezek nem valamilyen egzotikus hardverek, hanem konkrétan ugyanaz az Intel videókártya, ami a gépek 90%-ában működik, meg egy közönséges Radeon mellé.
És k*rvára nem érdekel, hogy a Microsoft vagy az Intel vagy egy harmadik cég a hibás. A számítógépem eddig működött, frissítés után nem működik, pont. Mi a kifogás, a Microsoft nem számított rá, hogy Intel integrált videókártyás gépen szeretnél frissíteni, ez egy meglepő helyzet, amire nem készültek fel? Vagy ha már összeb*sszák a driverkezelést, hogy a Win8 driverek ne működjenek 8.1 alatt, akkor túlzás azt kérni, hogy frissítés előtt szóljon, ha az új verzióhoz még nincs elérhető driver?
És akkor most olyanról ne beszéljünk, hogy miért törli az offline felhasználói fiókjaidat egy oprendszer frissítés. Ha az Apple adna ki egy ilyen frissítést, ami ilyen szinten elrontja a júzer gépét, akkor szerintem rájuk gyújtanák az Apple Store-t.
Azért vettem zsírúj, gyárilag oprendszerrel szerelt gépet, hogy b*szakodás meg javítgatás meg driverkeresgélés nélkül működjön. Úgy látszik, ezeket az extrém igényeimet 2013-ban a Microsoft meg a gyártópartnerei nem képesek lefedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Silent Hill f teszt
- EAFC 26
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest