Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
A csempék marketing okból vannak. Azért hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat (az eladási számokat tekintve nem túl nagy sikerrel.)
A Win8 lényeges újítása a Win7-el szemben a csempék (metro), hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat ...
Teccikérteni?(én az SSDre Win8at raktam és használom már több mint egy éve (csak a gyors bebootolása miatt), felraktam hozzá a Stardock Start menüt, a metrót még csak soha nem is láttam (na jó, talán 3x az 1 év alatt). Vagyis tudom miről beszélek. A HDDmen még fenn van a Win7 is, ha esetleg vmi nem menne Win8 alatt. (1 év alatt 4x volt rá szükségem mikor a flasht elkúrta az adobe és nem indult el egy rá épülő program kb 1 hónap volt mire kijött az új flash, addig 4x kellett használnom)
Akinek nem kell a gyorsabb boot és nem tetszik neki jobban a Win8 felülete mint az aero annak SEMMI oka rá hogy felrakja a Win8 nevű oprendszert aminek létezésének fő oka a marketing. Winphone reklám. Éljenek a csempék! Kockákat a kockáknak ... err ... kétdimenziós kockákat a háromdimenziós kockáknak.
Namind1.ui: de arra már abszolút semmi okot nem látok hogy a 8.1-et felrakjam. Ingyen se. Szedjék ki a metrót, rakják vissza a start menüt akkor felrakom. Ja hogy az akkor Win7.5 lenne?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)