- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
"Oldja meg ahogy tudja, guglizzon a hibára, olvasson fórumot. Cska hogy a Windows tíznek erről nem szabadna szólnia."
Az a nagy baj hogy az emberek totál elkényelmesedtek, ellustultak és képtelenek venni a fáradtságot arra hogy utána nézzenek valaminek vagy esetleg megkérdezzék egy ismerősüket aki jobban ért hozzá. Helyette panaszkodnak, szitkozódnak, mérgelődnek.
Sokan úgy akarnak számítógépet használni hogy semmi előképzettségük nincs hozzá aztán mikor elhívnak hogy lassú a böngésző és miután bekapcsolom a gépet és elindítom a böngészőt majd kapásból 5 popup jön fel, hogy vírusos a géped meg, ezt töltsd le azt töltsd le, plusz egy kamu kereső oldal plusz az asztalon lévő 4-5 "hát ezt nem tudom milyen program én nem telepítettem fel" akkor legszívesebben a fejem a falba verném..Hogy ha valaki nem tud valamit vagy nem ismer miért indítja el/nyitja meg? Aztán meg szidják hogy milyen lassú a gép meg milyen szar ez az egész windóz! Az emberi tudatlanságtól nincs védelem.
A kedvencem mikor felhívnak, hogy kiírt valamit a gép és vissza kérdezek hogy mit, jön a válasz: nem tudom már bezártam...A win10 nem egy szórakoztató központ, nem véletlen van a legtöbb cégnél letiltva gyak az összes szolgáltatás (bele értve a letöltéseket) hogy a felhasználók ne barmolják szét aztán rohannak a rendszergazdához hogy lassú a gép..
Ja igen elmenni egy tanfolyamra vagy figyelni infó órán az már luxus. Haveron infó tanár egy középsuliba.. 14-ből 2 max 3 diák ha figyel óra közben arra amit mond. Arról nem is beszélve, hogy még egy beadandót se képesek megcsinálni. Akkor miről beszélünk? A win10nek kellene kitalálni hogy a felhasználó mit akar? Na nee...
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest