- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreertettel, vagy en fogalmaztam rosszul.
Vagy mind2!Ismerem már a Linuxos munkásságod, így inkább csak arra reagáltam, amit félreértettem!
Akiknek én az elmúlt 5 évben Linuxot raktam a gépére, kizárólag annyi elvárása volt, hogy működjön a gépe és tudja használni a napi home user feladataira. Nagyon nem értenek egyik oprendszerhez sem, ez az is mutatja, hogy engem kértek meg, mint szintén hozzá nem értőt.
Annak nem valo, aki ezzel nincs tisztaban, es olyan elvarasokkal indul neki, mintha a linuxos kozossegnek kutya kotelessege lenne tamogatni minden hardvert, es meg az OS is next-next-finish modon mukodjon.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Volt már pár ilyen egyén a Kezdő topikokban, sajnos sokan egy ingyenes Windowst akarnak a Linuxtól....na ezeknek qrvára nem való semmilyen Linux, még routerre sem kéne nekik Linux.
Amúgy sem kötelező senkinek kipróbálni sem, nemhogy telepíteni, de olyan irdatlan baromságot mondani, hogy itt csak megvezetik az embereket és 2-3 napig csak szívni fognak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest