Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #582 üzenetére
En par honapja kaptam egy PPT file-t ismerosomtol, hogy legyek kedves atirni a prezentacioban par szoveget.
Atirtam, es nalam LibreOffice-szal tokeletes is volt, de MS Office-szal meg az egesz szet volt esve.
Atirtam, Apache openOffice-szal, azzal mar sokkal jobb volt, de apro hibak azzal is voltak (felsorolasnal gombocok helyett kockak voltak, es rovidebb lett a tabulator hossza a bekezdeseknel).
Meg Google docs-szal is kiprobaltam, de azzal sem volt jo.Bezzeg az ismeros munkehelyen a HR-es csaj egy perc alatt megoldotta a windows-os gepen.
Vegul el lettem mondva toketlennek, hogy informatikus letemre ennyit nem vagyok kepes megoldani.Szoval vannak olyan elb*szott MS dokumentumok, amihez meg hozza sem lehet nyulni MS Office nelkul.
Ezert orulok, hogy nekem nincs dolgom ilyen ofisz sz*rsagokkal. Nincs is semmilyen office cucc a gepemen, csak Abiword, meg Gumeric - elobbi csak disznek, utobbi meg csak a rezsi nyilvantartasa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest