Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én pl egyszerűen néha, hogy pihentessem az agyam egyik odalát, (ha szabad így kifejeznem magam) szoktam egy kicsit "matekozni", "informatikázni". azután sokkal jobban tudok koncentrálni más dolgokra megint. Mondjuk tudom, nem egyformán gondolkozunk, működünk.
Hogy on is legyek 37000 ft-os noti: (akciósan 32 000 Ft.Kiano SlimNote 14.2 No komment.

Pár idézet az értékelésekből: (vannak pozitívak is azért 50%)
"ha ki kapcsol juk akkor kicsit nehéz be kapcsolni"
"Néha magától elmegy a hangja..."
"A touch pad túl érzékeny" (többen írják)
"Garanciaidon belül most kell másodszorra szervizbe küldeni. Ahol is mar az első alkalommal közölték, hogy sajnos a gép fizikai hibaira a gyártó nem vállal garanciát. A szerviz Miskolcon van , az az egyetlen az országban. Első nekifutasnak széttört a gép alja, teljes csere kellett billentyűzet, minden. Saját költségre! A második körben most a teteje tort szét teljesen. (pár hétre rá) "
"nem működnek a billentyűk..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest