- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legutóbb, amikor ezt olvastam, hosszú idő telt el, míg egy mezei egeret talált a kérdező és azzal működött minden. Nekem a gagyi és a normál minőségű egerem is működik, vezeték nélküliek persze.
Nem ismerem az alap Ubuntu felületet, de ez energiagazdálkodási beállítás lehet amúgy, már emlékszem, ja! Az olcsóbbik wless egér kb x perc múlva alvóba ment, idegesített, hogy mi baja van, de ha kattintottam egyet, akkor feléledt.
Valaki, aki ismeri a Gnome felületet, megmondja neked, hol lehet ezt az energiagazdálkodást ki/bekapcsolni a BT eszközöknél meg úgy egyáltalán. Az is lehet, hogy az egérbeállításoknál lehet.Gnome beállításokhoz fel kell még rakni egy plusz beállító csomagot, nem ugrik be most a neve és ne kérdezd, miért nincs fenn alapból.....
Megvan,
gnome-tweak-tool
, bár ahogy olvasom itt, már csak gnome tweeks...Ez kell a teljesebb beállításokhoz! Idiótaság ez így, de ez van.
(ha ezeken már túlvagy, akkor bocsi, de mindenképpen az energiabeállításoknál kapirgáld a felszínt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged