Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
ubyegon2 #405 üzenetére
Wow. Köszönöm ezt a részletes választ. Ubuntut és Mintet próbáltam már. Azok nagyjából mentek is. Az Ubuntu viszont tetű lassú volt, de újabb verzió. (talán 18.04) A mintel már nem emlékszem pontosan mi volt a gond, az biztos, hogy a hálózaton keresztül nem ment a média megosztás. (plex és kodi sem.) Próbáltam még Crunchbang Linuxot is apám régi gépén. Az baromi gyors volt, de azzal tényleg kellett szenvedni, mire minden a helyére került. Puppyt is próbáltam, de az meg annyira gyerekesen néz ki...
Hétvégén megpróbálom a Manjarot.
Az Nvidia driver meg tényleg szopás, pedig csak annyit szeretnék hogy 720p-t akadásmentesen játsszon le, forrástól függetlenül. (nasról, webről, hdd-ről.)
Plexet vagy Kodit használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest