Új hozzászólás Aktív témák
-
Tézé81
tag
válasz
Memy205 #5616 üzenetére
Persze el lehet kerülni a warez-t, meg kell venni rá a Navigon-t, ami NavteQ térképekkel dolgozik. Ez klasszisokkal jobb, mint a Sygic TeleAtlas térképe. És maga a program is tetszetős szvsz.
@szerzol - nekem is pont a kamionsofőrök jutottak eszembe, akiknek fingjuk sincs előre, melyik ország felé indítják őket tovább onnan, ahol vannak...
-
Tézé81
tag
Nem kell itt bevizsgáltatni semmit... 8 napon belül visszaküldeni az Extreme-nek, nem vagy köteles indokolni. Ha teheted, személyesen is visszaviheted, akkor ott helyben visszaadják az árát. Vehetsz rögtön helyette egy másikat, amit helyben megnézhetsz, h jó-e. Sajna ez a rizikó az internetes rendelésben (mondjuk az meg pont jó, hogy ilyenkor 8 napod van, nem három...).
-
Tézé81
tag
válasz
pkaresz #4791 üzenetére
Ha már off, miért ne
Amúgy jó kis ketyere lehet, csak a 7-es képernyőhöz már kicsi ez a felbontás szvsz. Pixeles lehet, mint az állat. Nyilván navinál mindegy, de tabletként már zavaróan hathat.
Am. sztem nem jelent ez semmit, ahogy hiába jelent meg anno a Spicára a Myway, más módon nem jelentették meg.
-
Tézé81
tag
Halihó!
Még GB alatt használtam ezt a programot, és nagyon megszerettem. Tök jó lenne ICS alatt is használni, de sajnos a Wifi kapcsoló csak akkor működik, ha boot-olás után először valamilyen más módszerrel egyszer elindítom a Wifi-t. Nincs valami megoldás, hogy működjön elsőre is? Köszi!
-
Tézé81
tag
válasz
attilaxxxx #4462 üzenetére
Hát furi, simán meg kéne csinálnia
Esetleg próbáld meg ezzel: MiniTool Partition Wizard SE v7.1 (csak óvatosan, nehogy mellé kattints valaminek).
-
Tézé81
tag
válasz
attilaxxxx #4457 üzenetére
Szia!
PhoenixCard progi: Format to Normal
@r66: én úgy vettem észre, valóban nem ismeri: ha átteszem az állományokat, akkor újból nekiáll letölteni (bár nekem "alternatív" forrásból származó az adott navim, így nem vagyok mérvadó).
-
Tézé81
tag
RC 2.1:
- Mindent pontosan elolvastam, úgy csináltam.
- Első indulás utáni újraindítás megvolt, a hangerő gombok szépen megjelennek.
- Superuser fel, su bináris frissít, Titanium Backup Pro-val appok visszaEz után ismét nem jelennek meg azonnal a gombok. Nyilván a root és a TB nem tartoznak a "normál felhasználás" körülményei közé, ezért csak infóként jegyeztem meg a dolgot. Nekem jó így is... Sajnos a SU és a TB közt nem indítottam újra, így nem tudom a kettő közül melyik kavar be (vagy esetleg valamelyik alkalmazásom).
-
Tézé81
tag
Nah, ma volt egy kis időm, csak feltettem a 2.1-et. Esetleg meg van valakinek az előző RC alap háttere? Az jobban tetszett nekem.
-
Tézé81
tag
Kipróbálná valaki, hogy felteszi az Index alkalmazását? Nekem a cikkekbe belépve nagyon aprók a betűk, hiába van a beállításoknál a legnagyobbra állítva a betűtípus. Kíváncsi vagyok, hogy nálam van a hiba, vagy az alkalmazás nincs optimalizálva. Köszi!
-
Tézé81
tag
válasz
Keeperv85 #4274 üzenetére
"A tesztelés lényege, hogy olyan tesztelje, aki nem ismeri a hibalistát."
Bocsánat, de a hibalistára Ti vagytok kíváncsiak - tőlünk - (illetve a WayteQ, mert számomra még nem tisztázottak a státuszok). Én a kijavított hibák listájára lennék kíváncsi (az előző verzióhoz képest). Ha nincs ilyenetek, nem szégyen megmondani, hogy mondjuk bocsi, Change Log-ot nem kaptunk. Nem szokásom így kifakadni, máshol is fórumozok, de itt még értelmes választ kérésre, problémára nem kaptam. Utólag is köszönöm a "húzd újra; ugye nem olvastad el; olvasd el pontosan;" válaszokat, valamint hogy megtudom, minek mi a lényege. Peace...
-
Tézé81
tag
Wááá, találtam következetességet a hangerőgombok előkerülésében bár tudom, h csak nálam problem, de hadd mondjam.... Alapból nem jelenik meg, de ha megnyomom azt a duplakeretes taskmanager (?) gombot, akkor előkerülnek.
-
Tézé81
tag
Jééé, előkerültek a hangerő gombjaim
Nálam ez még mindig téma (RC2). Tök random. Nem, nem húzom újra; igen, pontosan elolvastam; igen, annak megfelelően telepítettem stb...
-
Tézé81
tag
Na most már nem tudom miért, de a frissen feltelepített, elindított RC2-n nincsenek nálam hangerő gombok a sávon... Lehet, h az én kütyüm selejtes. Engem nem zavar, csak info. Vagy ez így normális?
Szerk.: most betettem az sd kártyát, erre előkerültek... hmm..
-
Tézé81
tag
válasz
kelzsoca #4066 üzenetére
Megvagyok nélküle, húzza újra a fene... Az amúgy sem megoldás, hogy ha eltűnik, telepítek meg állítgatok cca. 1 órát... Csak mondtátok, hogy jó ha van visszajelzés. Majd csak javítják a véglegesben. Vagy esetleg ilyenkor újra rakva megmaradnak az app-jaim, beállításaim?
Amúgy elsőre is "pontosan követtem a telepítési útmutatót", tehát azzal sem lehet összefüggésben
-
Tézé81
tag
-
Tézé81
tag
ICS: a hangerőszabályzó gombok szőrén-szálán eltűntek a sávról
Újraindításra sem jönnek elő...
-
Tézé81
tag
válasz
Keeperv85 #4030 üzenetére
Peace
Én is csak segíteni szeretnék...
Más: Ezzel kísérletezek: Font Size (for root users), mivel nekem a karakterméretek kicsinek tűnnek... Ezzel lehet nagyítani, de akkor esetenként kilógnak a szövegmezőből...
-
Tézé81
tag
válasz
attilaxxxx #3926 üzenetére
A programot is áttetted, vagy csak az *.img-ét?
Más: ha a gps funkciót bekapcsolva hagyom, de nem fut progi, ami használná, az akksi szempontjából mindegy, ugye?
-
Tézé81
tag
Az új romról a benyomásaim:
- Elsőre: anyázás... kicsi ikonok, rossz rácskiosztás, ezeket a GoLauncherrel úgy ahogy javítani lehet.
- Valami nem stimmel a giroszkópnál, néha úgy tűnik random szerűen forgat, de együtt lehet vele élni.- másodjára: nagy örömöm, hogy javíthattak valamit a video driveren, mert hibátlanul megy a Labyrinth 2, ami korábban nem működött rendesen, pedig a Market szerint kompatibilis volt. Érdekes, hogy a Marketből "Csomaghibá"-ra való hivatkozással nem ment fel, így kénytelen voltam "alternatív" beszerzési forrásból letöltenem.
-
Tézé81
tag
Nézd meg, én szeretem. A Pro változat tud Dropbox-on keresztül szinkronizálni (még az olvasási pozíciót is, tehát a másik készülékeden ott folytatod az olvasást, ahol emezen abba hagytad). Szégyen - nem szégyen, könyvért pénzt sosem adtam, eddig mindent le tudtam tölteni a netről. Van is jó pár ezer elektronikus könyvem.
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen kütyüt, marhára tetszik. Már a frissebb build van rajta.
Kérlek segítsetek: normális, hogy használat közben marhára felmelegszik a hátulja? Nem a szélvédőn, hanem a lakásban használat közben, nagyobb teljesítmény igényű progiknál is... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest