Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED TV topic
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltan6 #4291 üzenetére
És a 31. napon bementél a boltba és érdeklődtél, hogy mi van? Netán kértél írásban választ a vállalt javítási határidő elhúzódásáról? Mert ha nem, akkor nem éltél a jogaiddal és tényleg csak papíron áll, amit a törvény előír a kereskedőnek.
Én eleve nem fogadom el azt, hogy hetente viszik el a garanciális javításra ott hagyott árut. Ezekbe az üzletekbe szinte napi kiszállítás van a logisztikai központból, maximum 3 munkanapon belül a szervizben van a cuccod és ez igaz a visszaszállításra is. Az EDigital üzletei szinte mindenhol az egész héten nyitva vannak. Ez egy hét. Ha van raktáron alkatrész egy hét alatt meg tudják javítani a terméket. Én a harmadik héten biztos hogy érdeklődtem volna személyesen, hogy mi van, és ha nem tudnak értelmes választ adni, akkor elővettem volna a két példányos levelem, amiből egy nálam marad az üzletvezető aláírásával és bélyegzőjével, amivel igazolja, hogy átvette. De lehet, hogy számodra egy kicsit ez kukacoskodónak tűnik, de hidd el, rögtön begyorsulnak a dolgok. Az Office Depo-nál legalábbis bevált, a levél otthagyása után 2 nappal hívtak, hogy kész a szerviz és másnap átvehetem a kijavított nyomtatóm.De ez már nagyon off téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Kiano intelect 8,9 3G (WIN10, FHD IPS, Z3735F-4 mag, 1,3 GHz, 2GB RAM, 16G ROM, GPS, 3G,Akku kiváló)
- iPad 8 32GB WiFi - 88% AKKU
- APPLE IPAD 10.2" (2020) 8.Generáció 32GB Wifi Silver (Újszerű-Karcmentes)
- Apple iPad Pro 2nd generációs 10.5 256GB Wi-Fi Új Akkumulátor Apple Pencil + Tok és Tartó
- Ipad mini 6
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest