Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
válasz
csikicsoki #989 üzenetére
részben én is könyv olvasás miatt vettem ezt a fajta gépet. mióta megvan már vagy 4-5 könyvet elolvastam. szemem nekem nem fáradt el olvasás közben. volt olyan is hogy nem a legjobb minőségben sikerült beszerezni az adott könyvet de akkor se volt gond. mondjuk részemről a leghosszabb idő amit folyamatos olvasással töltöttem az kb 1,5 óra volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest