Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoth
aktív tag
válasz
Milestone2 #4313 üzenetére
Én új korában frissítettem V2-es szoftverre, azóta nem nyúltam hozzá. Az itteni hozzászólások pro és kontra nem tudtak meggyőzni róla, hogy érdemes lenne 4.4-re frissíteni.
Általában netezésre és könyvolvasásra használom, plusz két mailbox-ot szinkronizálok. Ezen kívül van rajta pár könnyebb játék, amivel a gyerek szokott szórakozni. Böngészőből a gyárit használom, a Chrome szinte teljesen használhatatlanná teszi a gépet, állandóak voltak a megakadások, nem lehetett kikapcsolni, majd amikor sikerült, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak újra indítani.. Amióta letöröltem, a sebesség elfogadható, kisebb megakadások (4-5 másodperc) csak bekapcsolás után vannak, amikor bekapcsol wifi és beindul az email szinkronizálás. A böngészés általában jó sebességgel, megy, de vannak oldalak, amik belassítják (pl. a tech2.hu). Ami zavaróan lassú, az az email kliens, gondolkodom rajta, hogy lekapcsolom teljesen a szinkronizálást és letörlöm a gmail-t.
A wifivel nekem nem volt problémám, bár gyengébb, mint általában a családban lévő más eszközök, de ahol kell használható, az egyéb problémákat pedig a rputernek tudom be, mert a többi géppel is vacakol időnként.
Én decemberben vettem, az akkumulátora most is bír 2-3 órát használattól függően. Ettől függetlenül 1-1 órát használom akkumulátorról, ha van a közelben hová dugni, akkor töltőről megy.
Nekem negatívum,, hogy a kijelzőn lévő fólia gyűjti a karcokat, de igazából csak kikapcsolva látszana a karcok, meg lehet cserélni a fóliát.
Van egy gyári tok hozzá, én 2000 Ft-ért vettem, védelem céljára megfelel, de a vékonyságot, ami az egyik legjobb ebben a készülékben, elveszi. Lehet, hogy nézek hamarosan valami univerzális 8"-os tokot.
Összességében nem bántam meg, hogy megvettem. Amikor kiválasztottam, tudtam, hogy nem egy csúcskészülék, amire én használom, arra jó. De az is igaz, hogy ha lesz pénzem és okom rá, akkor habozás nélkül le fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest