Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
Ma visszakaptam a szervizből a tabomat, hangchippet cseréltek benne. Mindjárt felvetődött a kérdés, hogy most az új hangcsip miatt nekem a 2014-es V2-es frissítést kell-e feltennem, (majd ha esetleg egyszer fel kell), vagy még mindig a régit. Egyébként a 2014-es V2 szoftnál jelzi a tab, hogy 2-es verzió van rátöltve?
Felhívtam a Wayteq központját, ahol javították, azt mondták, hogy az új chip ugyanolyan ami korábban benne volt, tehát a javítás miatt sem tettek bele 2014-es hangchippet.
Kicsit még gondolkodtam azon, hogy vajon az létezhet, hogy egy youtube-os lejátszó app tette tönkre a hangchippet? Konkrétan a TubeBox app?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Ukrajnai háború
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest