Új hozzászólás Aktív témák
-
JasonV
újonc
Én is tegnap raktam fel a 4.4.2 0407-et. És megjavult a WIFIm
A 4.2-vel nekem már 5-10 méterre leszakadozott a wifi, azt hittem rossz a hardver. Erre most jó lett. Különösebben ez egyébként nem zavart, úgyis csak PDF-eket olvastam rajta.
Minden funkció szuperül megy, amit viszont szerintem kár volt kivenni az a kisebb felbontásra való állítás lehetősége. Mert bár ez a rom elmegy a full felbontással, itt már nem létkérdés mint a 4.2-ben volt. De milyen állat gyors lenne már ez a KitKat 1600x1200-n
Mert pl ha csak olvasgat rajta az ember a nagy felbontású kijelzőn még úgy is százszor szebb a kép, ha 1600x1200-on megy összevetve egy olyannal, amelyiken ez már a natív felbontás...
Esetleg ezt ajánlom a fejlesztő srácok figyelmébe
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest