Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasonV
újonc
Én is tegnap raktam fel a 4.4.2 0407-et. És megjavult a WIFIm
A 4.2-vel nekem már 5-10 méterre leszakadozott a wifi, azt hittem rossz a hardver. Erre most jó lett. Különösebben ez egyébként nem zavart, úgyis csak PDF-eket olvastam rajta.
Minden funkció szuperül megy, amit viszont szerintem kár volt kivenni az a kisebb felbontásra való állítás lehetősége. Mert bár ez a rom elmegy a full felbontással, itt már nem létkérdés mint a 4.2-ben volt. De milyen állat gyors lenne már ez a KitKat 1600x1200-n
Mert pl ha csak olvasgat rajta az ember a nagy felbontású kijelzőn még úgy is százszor szebb a kép, ha 1600x1200-on megy összevetve egy olyannal, amelyiken ez már a natív felbontás...
Esetleg ezt ajánlom a fejlesztő srácok figyelmébe
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest