Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hjozsi
tag
válasz
Peti N95 #9125 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy egyik gép se legyen töltőn, mert az vicces dolgokat tud művelni.
Egyébbként nem tudom miért csak 0-át lát. Mi van a mappában média fájl, és mekkora, mennyi (egy nagy vagy sok kicsi)? Ha át helyezed másik mappába ott sem látja?
Mekkora sd kártya? Nekem 4gb-ig jó volt. -
hjozsi
tag
válasz
Peti N95 #9108 üzenetére
Több féle lehetőség van, azt írnám le amelyikkel még az 5éves nokiámat is látja.
Telepíted ezt root és busybox kell
Elindítod beállítások-beállítási pontok-hoz beírod:
/mnt/sda1
Usb fülre kattint
Csak ezután kell rádugni a telefont, csatlakoztatni mint a pc-hez
A tabon rányomni a frissít bombra.
Ekkor a felcsatolást megnyomni, esetleg a particios tábla ujra betöltést.
/mnt/sda1 kiválasztása
Innentöl bármelyik fájl kezelő látja az /mnt/sda1 mappában -
LamaCube
addikt
válasz
Peti N95 #8981 üzenetére
Egy újabb láma kérdés.
Pl. letöltöttem az mx playert. Automatikusan telepítette. A kérdésem, hogy az installt hova tölti? Gondolom azt ki lehet törölni, hogy ne foglalja a helyet. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
Hogyan lehet kiválasztani, hogy az sd kártyára telepítsen. Azt tudom, hogy belső helyre is tesz fel dolgokat és azt nem lehet kikerülni. Vagy ezt automatikusan az sd-re teszi és nem terheli a belső helyet. Uhh, de láma vagyok nem hiába ez a nickem -
apeelme
addikt
válasz
Peti N95 #8877 üzenetére
A saját 2.3-as rom-omról van szó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest