Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
Ezt az infót a C. szervizes kollégától kaptam, gondoltam Ő ért hozzá...
(Mielőtt megvettem a 7015-öst a páromnak, megkérdeztem mi a különbség a 7030-7015 között és azt a választ kaptam, hogy a 7030-asban dolgozó grafikus mag a PowerVR SGX540 fejlett 3D támogatást ad és ezt szívesebben viszik a játékosok, mint a mali400-asokkal szereltet, ami sztem szintén nem egy rossz chip..)
Persze lehet hogy én értettem félre a tájékoztatást és nem a grafikus chip miatt jobb, hanem a samu proci vagy a nagyobb kapacitású akksi miatt, mindenesetre drágább is 10k-val...
A tapasztalatom az, hogy a C. 7015 és a mi WayteQ xTAB-70-esünk egy kategória, nekem az xTAB pont a 4:3 arányú képernyő miatt jobban tetszik, kényelmesebb a netezés és a könyvolvasás is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest