Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Ennek nem a notebook helyettesítése a cél és nem is helyettesíti a laptopot, hanem arra pl:, hogy én minden másnap dolgozom hajnaltól (1/2 3-kor kelek és 1/2 12 éjjel érkezek haza) késő éjjelig másnap cca. délig alszom, úgyhogy kevés idő van itthon netezésre pláne e-mailek fogadására.
Gondolkodtam okos telefonban is, de ami szóba jöhetett volna az drága (min. kétmagos proci) és tulajdonképpen csak netezésre kell azaz telefon már van egy céges ezért nincs rá szükségem és még a tabnak nagyobb a kijelzője is, így kényelmesebb a kezelése/olvasása mint egy okos telefonnak. Szóval elsősorban e-mail, netezni kell, de jó, hogy van benne GPS így nagy kijelzője révén jobb mint egy kis gps készülék (gps-m is van) tehát többcélú készülék, ha még nem is soroltam fel minden tudását.
Ráadásul sokkal könnyebb hordani és bánni vele mit egy nagy laptoppal és kezelése is könnyebb mint egy kisebb kijelzővel rendelkező okos telefoné.
Nekem is a Vodafone Smart Tab van, szerintem jó kis készülék.
-
renee7
tag
Hát ha a tablet=filmnézés a buszon, akkor valóban nincs értelme. De nem egyenlő. Sokak és egyre többek számára egy munkahelyre/ről utazás közben megválaszolt pár beeső levél, átfutott dokumentum a család számára fordítható több idővel, energiával azonos. Meg eleve vannak munkakörök ahol nagyon jó segédeszköz egy tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest