Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszkeeta
tag
akkor már csak hely kell neki
ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid
-
kariad
senior tag
Ez tetszik Bár nem tudom kihasználni.... SE szalonna sütérhez nem viszem magammal se a stadndra.
-
Killing
addikt
Ki az a hülye aki felgyújtja vagy vízbe rakja?
Természetfilmesekne ajánlott lehet!Ja és nem kell hozzá ventillátor mert ha 70 fokon megy akkor se lesz baja!
Ez valami Csernobil editionMod syC:Ütésállóságra tényleg nagyobb szükség lenne!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
syC
addikt
Ez pompás, de feljelszettek volna ütésállót...
•
-
rTyler
csendes tag
es atomtamadas?
nem, igen, az ellen nem ved. arpad eggyet haat eggyevve fiatalabb entullem talan, 834 fok izee 3 meter a vizbull vagy nem tudom kinek fog ez kelleni...
-
skippper
senior tag
Nem értem miért oltjátok ennyire ezt a cuccot... Szerintem tök jó ötlet és totálisan emberi áron van. Az én értelmezésemben ezek a specifikációk (943 fok, 3 méter) nem arra van, hogy ezt kell konkrétan kibírnia, hanem hogy ha ezt kibírja, akkor ennél kevesebbet röhögve. Pl nyakonöntöd egy üveg ásványvízzel, ráborul a kávé, vagy pl kültéri helyen van rá szükség (esik rá az eső, süti a nap 100 fokra melegítve), röhögve kibírja. Mindezt 30 ruppóért, szerintem simán jó.
-
Füge007
senior tag
Nem rossz, végülis sajnos tűz bárhol lehet, és az adatvédelem védelme fontos dolog, és itt nem csak cégekre gondolok. Addig én sem gondoltam ilyenre míg, nem volt adatvesztésem. Ha nem az egekben van az ára szerintem sikeres termék lehet.
Füge
-
D.Orion
veterán
Videó a szerkezetről és tesztről. Gyártó honlapján minden megtalálható. Jah és van rajta szellőzőnyílás...
-
rebugra
aktív tag
Nagy cégek biztos hasznát veszik, de otthoni felhasználónak nem hiszem hogy kellene..
Ugyan ilyen még jöhetne, teljes gépházba, az olyan gyererkeknek, akik püfölik a gépüket, ezt aztán üthetnékÉs egy klasszikus ide:
- És atomtámadás ellen is véd ez?
- Nem, igen ... az ellen nem véd, de viszont ... így magyaráz...ta ki Árpi...═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
waverider
senior tag
inkább a WD-s modellnek örvendenék
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
G@bi90MR
aktív tag
Kozmikus becsapódás ellen nem véd?
Kíváncsi lennék a kézikönyvére, mik azok a felsorolt természeti csapások.
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Keem1
veterán
válasz WonderCSabo #19 üzenetére
Ha mindenre kiterjedő teszt a cél, akkor mint egy második világháborús japán katakomba az amerikaiak támadása után
-
hemaka
nagyúr
fantasztikus És hol fogják alkalmazni?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
WonderCSabo
félisten
Ezt tesztelték is? És hogy nézett kis a ház utána?
-
Metalfan
senior tag
Ez mind szép és jó, de semmit sem ér, ha hirtelen a vinyó úgy gondolja, hogy szeretné belegravírozni a monogramját a lemeztányérba
-
törölt tag
válasz #70616832 #15 üzenetére
Mérnöki csoda. Kifelé jól vezeti a hőt, befelé meg nem engedi. Persze ez nem ellentmondásos ha figyelembe vesszük hogy a tűzvész nem része a mindennapos használtanak. Valószínűleg egy bizonyos hőmérséklet felett egy olyan védelmi mechanizmus lép életbe ami meggátolja hogy bejusson a hő, így megvédi a merevlemezt. Cserébe a tűz után már csak arra jó az egész kütyü hogy kibányászd belőle a tárolóegységet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha víz álló, akkor gondolom szellőző nyílások se találhatók rajta... Nem fő meg benne a cucc?
mod: vagy a 843 °C-ot a belső hőmérsékletre értették?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a kütyü a természeti csapásoknak áll ellen, nem az emberi hülyeségnek...
-
Stiky
senior tag
Nyilván nem csak egy fémlemez az egész burkolat.
Vannak spéci anyagok amivel beszokták vonni.Pl. van olyan (nem ennél konkrétan) ami por és ha felöntik vízzel ilyen zselés, habos anyag lesz.
Fickó kezét belemártották, majd valami disznópörzsölővel ( ) elkezdték sütögetni. És mit ad isten a burkolat (zselé) alatt nem főtt meg a keze.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Skizz
addikt
Nagyszerű, de kenhetem a hajamra a 843°C fokot, attól hogy tartósan 4-5-600 fokot bír a borítás, a "bél" még csúnyán melegszik odabent...
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
a 843 fokról az jut eszembe, hogy tök jó, a burkolat megmarad
a 3 métert viszont meglehetősen kevésnek tartom, szerintem ennél sokkal többet is lehetett volna csinálniAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Stiky
senior tag
Nem úgy vízálló, hanem a vásárlás helyétől számítva 3 méterig.
btw. a címről eszembe jutott egy régi óvodás gyerekjáték (nemtom ki ismeri) tűz,víz repülő.
Szóval adja magát a kérdés, hogy ez 'repülő álló' is? Illetve egy légikatasztrófánál megvédi az adataim, ha nálam vannak?!~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Hani
aktív tag
Hátőő.. igazából a 843 °C-os hőmérsékletet csak fél órán át bírja, szóval egy kissé lutrinak tűnik...
-
Psych0
őstag
annyira azért nem bíznak benne, hisz a cucc ára kb 500 dollár és 1.5 tera mentése nem 1000 dollár, ha gáz van. kb 10000 dolláros jótállás kellene rá, de legalább 5000
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #1 üzenetére
Csak akkor megy tönkre ha 4 méterről öntöd nyakon, ugyanis csak 3 méterig vízálló!
Amúgy valszeg megrepedne pár helyen ha meglocsolnánk olyan helyzetben.
Tök mindegy meddig tűzálló, ha a vincsik átlépnek bizonyos hőfokot tartósan akkor már amiatt is baj lehet...
-
Móci
addikt
Vajon ütésálló is?
Kipróbálnám szívesen egy 10 kilós kalapáccsal..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
De ha mégis történik vele valami, akkor a Kürt segít
-
littlelion21
addikt
És ha a 843 °C fok után leöntöm hideg vízzel, felrobban mint az Alien...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest