- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
proci985 #1165 üzenetére
Ha mar snythwave, emlekszem mikor akartam Alesis A6 Andremedat, vagy Ion-t. Persze a Korg Microkorg es az Access Virus TI is izgalomba ejtett.
Persze ez mero alom volt akkor, meg igazan Magyarorszagon a hardcore-nak semmilyen scene-ja nincs.
A 303 az pure acid bass. legalabbis regebben ahhoz is hasznaltak. Mondjuk az Acid Techno nem a kedvencem.
Meg persze a psychedelic/goa-trance-hez.
Kajak
sajnos igy van.
-
F34R
nagyúr
válasz
proci985 #1148 üzenetére
Thunderdome 25 years of hardcore-t szerintem mar hallgattam, de most nagyon nincs meg a fejemben... azt tudom hogy a regi era hangzasvilagat Ruffneck meg probalja tovabb vinni.
Illettve ott van meg a Mokum Records is ami a mai napig hasonlo stilusban jelenteti meg az EP-ket. Nem mai a hangzas, de a main napig megallja a helyet. En egyebkent hianyolom a hardwares TR-909-et, sokkal jobban szerettem mint a mostani digitalisan osszerakott toriztott kicket. -
F34R
nagyúr
válasz
proci985 #1144 üzenetére
En a mainstream hardcore-rol beszeltem... persze hogy az early-hc bol kesobb happy hardcore/rave lett. Azt nem is szerettem sosem. Igen sajnos nehany Thunderdome valogatas igen nevetsegesre sikeredett. Azert valljuk be meg igy visszatekintve is jobbra sikeredett mint napjaink commercial
szar "slagerei" -
F34R
nagyúr
válasz
Stanki6 #1129 üzenetére
Endymion mar regen nem gyart mainstream hardcore szamokat... O is csira hardstyleos lett
Persze, hogy szeretjuk... nem is tudnam elkepzelni az eletem nelkule.
Early-HC-t mar nem szeretem, kicsit kesobb kezdtem igy az kiesett.
De viszont nehany Speedcore, Terror, Industrial, Frenchcore zenet meghallgatok. Regen kicsit masabb volt a helyzet, most hc-ban is kezdenek elb***lni.(#1132) Stanki6
Showtek megvan? nah ot kb mindeki sirja vissza miota leallt a hs-el, sajnos mar regen nem onmaga. -
F34R
nagyúr
Jopar hsz alapjan sem tudom eldonteni, hogy most mi fan is terem...
Volt hogy vorbis-ba konvertaltam, -q7 vagy -q8 maximum.... egy nagyon regi mp3 lejatszon viszont az akkut nagyon szipokazta... akkor maradtam a cbr 320-as mp3-nal.. igy viszont latom, hogy a a q0 vbr-at jobbnak mondtatok. Most akkor wtf?Egyebkent csinalnek vaktetsztet is, Linuxon nem tudom hogy
-
F34R
nagyúr
Egy olyan jellegu teszt mondjuk jobban erdekelne, hogy portable devicen mint pl audioeszkos, vagy okostelefon; milyen hatassal van az akkuidore a flac, vbr mp3 vagy ogg stb..
-
F34R
nagyúr
válasz
Cingáriusz #111 üzenetére
Egy nagy nyitott terben is maskepp szol a zene mint, otthon egy jol szigetelt szurt szobaban.
A "buli" nem is a zenei minosegrol szol. A reszletek kihallasa komolyzenenel, nagyon draga rendszeren kihallhato ez teny. A tobbi tenyleg placebo, foleg elektoronikus zenenel.
Ilyen tipusu zenenel idod sincs kihallani a kulonbseget, olyan gyors a BPM-je.
[link] -
F34R
nagyúr
legtobbet cbr 320-as mp3-at hallgatok... ha jo a rendszer, van elegendo hattertar akkor valoszinuleg flac-t tolnek, mert a mostani zeneim is igy szerzem be csak konverzion megy at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Veszteségmentes vagy pszichoakusztikus tömörítés? Megvizsgáltam a kódolási veszteségeket.
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest