- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Popcorn szerintem készíthető ide a kommentek mellé.
Aztán, hogy mi fog kisülni ebből az jó kérdés, annyi info van már, amiknek ha a fele igaz, akkor mondjuk úgy beérték az Intelt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lemusz
addikt
Hypevadász cikk
-
Samott
addikt
Nagyon remelem hogy nem sumakol az AMD es tenyleg olyan jo lesz mint amilyennek most latszik. Az Intel nagyon elkenyelmesedett es az arakra is raferne egy faragas. Mindenkinek jo lenne.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
laceszgamer
addikt
Az árakban szerintem pont nem lesz nagy mozgás. Most az AMD sem a megszokott modon árazta be a procijait, hanem azért elég szép összegeket kérnek értük.
Ha körülbelül minden tekintetben kiegyensúlyozott lesz a piac, akkor elhet végre egy olyan korszak ismét amikor az alapján is elhet dönteni, hogy valaki melyik gyártót kedveli jobban.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Lacok
őstag
Remélem, hogy hozza az igért teljesítményszintet.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
sagem
addikt
Hááát, szerintem mostanra már kb. nyílt titok, hogy ez a cpu jól sikerült, de azért persze várom a PH-s tesztet
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
veterán
Magyar idő szerint mikor jár le az NDA?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Móci
addikt
Nagyon szuper húde úúúááá-
Legyen olyan jó, mint amilyennek ígérik, s induljon el végre valami árverseny.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
customer114
őstag
Intel > AMD
Nagy bukta lesz a Magyarországi borsos árával.
-
Dyno
veterán
Athlon 64-t akarok!!!!!
-
laceszgamer
addikt
Elég lenne ha a cikkbe beletennék, hogy PH-ra mikor teszik ki a tesztet, én megelégednék azzal.
Éjfél körül meg már simán lesznek külföldi oldalakon tesztek szerintem, Március 2 az március 2
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
félisten
válasz laceszgamer #1 üzenetére
+1, csak győzzem olvasni a komenteket!
Remélem az Intel fanboy-ok itt fognak pörögni, hogy "denem-denem-eznemlehet-nemigaz-akkorsem"...(#11) Dyno
Back to the Future[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sh4d0w
félisten
"...Talán sosem voltunk még olyan közel annak a csodának a megtörténéséhez, ami végre megtörténik-e az Intel idestova hét generáció óta töretlen és jól láthatóan művileg beszabályozott menetelését..."
Ezt a mondatot csak én nem értem?
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
MK VII
veterán
4,4% Teljes kudarcot jósol...
Hajaj..
Én megmondom őszintén, hogy az első variációt pöttyöztem be.. Szerintem lesz olyan jó mint ígérik...
Na, de el is ugrok a boltba kukoricáért. -
Góliát
őstag
Szerintem elveri az intelt, földbedöngöli, eltiporja, lealázza,agyonüti, rácsap vagy kettőt...... JAj jó van
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
KillBorn
senior tag
R7 1700 + Fatal1ty AB350 Gaming K4 + 24GB DDR4. Ez a terv. Nagyon várom a Ryzent, és most kivételesen az alaplapokat/chipseteket is. Remélem a proci tesztekben lesz szó az alaplapokról is részletesen, illetve az FX-ekkel is összehasonlítják az új AMD CPU-kat. Ebből egy hatalmas gigatesztet lehetne csinálni.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
zzola
titán
Remélem az i7 ezután még elérhetőbb áron lesz...
-
Szerintem majd aggya a méjjet™
Make Asia Great Again!
-
stratova
veterán
Nem csak te. Régóta esedékes már egy ilyen proci, de csúcsra járatják a témát a tech lapok is.
Szvsz ez már lehet olyan jó amilyennek ígérik, csak nem 1:1-ben összevethető procikkal példálózik AMD a konkurens termékpalettáról (R7 1700 vs i7-7700K esete, míg egy R5 1600X vs i7 6800K már sokkal közelebb van egymáshoz felépítésben és órajelekben).
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Jááj, már megint réjzen
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dilikutya
félisten
válasz laceszgamer #5 üzenetére
De a most piacra kerülő széria a tervek szerint párban is van az Intel Core-iX szériáival. Így is olcsóbbak, ellenben sokkal olcsóbban nem adhatják, mert az aggodalomra adna okot, hogy miért is annyival olcsóbb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bounti
aktív tag
Szigorúan üzleti szemszögből nézve, Lisa Su nem engedheti meg sem magának, sem a cégnek, hogy ne hozza azokat a számokat az új proci család, mint amit ígértek.
Azzal, ha nem is lenne vége azonnal, de megroggyantanák végleg az AMD-t.
Én a tesztet várom, mert érdekel, hogy milyen lett, de utána várom a mobil termékeket Vega vga-val, mert laptopot akarok, nem asztalit.
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
komi77
senior tag
A megjelenést megelőző dolgok mind azt sejtetik, hogy nagyot fog durrantani az új architektúra. Az sem kizárt, hogy az ígérteket is felülmúlják - ez is sejtés értékű . Legrosszabb esetben csak felzárkózik a konkurencia mostani kínálatához. Buktára nem számítok.Bocs, nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
Szegény ember kézzel nőz.
-
imibogyo
veterán
Az a baj, hogy én nagyon-nagyon szeretném, hogy minden része igaz legyen annak amit állítanak, de nem egyszer csalódtam már a nagy ígéretekben. Szóval szívem szerint az első opcióra böktem volna, de mégis inkább óvatos duhajként "Nem éri el az Intel szintjét" lehetőséget választottam.
Legalább ha minden jól megy pozitívan fogok csalódni. Ha meg ez jön be, de nem sokkal lesz elmaradva az Inteltől sebességben, ellenben jó áron lesznek elérhetőek a processzorok az újdonság varázsa után, akkor én azt is pozitív dolognak fogom fel.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Ennyi rizsát
De optimistán böktem egyet a szavazásra
szerintem jónak tűnik..
-
Dyno
veterán
Én már annyira akarom, hogy ha szar lesz akkor is veszek, kész! JÖJJÖN MÁR AZ A TESZT!
Árakat nézve, amik most látható néhány webáruházban még biztos, hogy valamit fog csökkenni megjelenés után 1-2 hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valaki képes volt leszűrni az információ dömpingből hogy mire szánják, akkor nem fogja csalódás érni a teszteket olvasva.
Remélem a 7870-nél modernebb VGA-val fogtok CPU teszteket futtatni, különben most is csak a "továbbra sem lesz semmi fejlődés CPU teljesítményben, játékok terén" fog megmaradni az olvasókban
-
-
hapakj
senior tag
Napi Ryzen ^^
-
Nekem természetesen hiányzik egy olyan lehetőség, az előzetes több hetes parádé után, hogy: "Semmit nem merek mondani, de nagyon bizakodok". Én ide tettem volna a jelem.
Most megyek vissza, és kénytelen leszek valamire bökni, hogy megtudjam az állást!
-
MK VII
veterán
Szerintem meg a "Nem éri el az intel szintjét" opció elég képlékeny...
Melyik intel szintet nem éri el? Az i3 vagy az i7 szintet...
Szóval az a lehetőség szerintem tök felesleges a kérdéskörbe, mert valaki szerint az i7 szintet nem éri el valaki szerint meg az i3 szintet.. Két külön lehetőség, de egy válasz..
Eléri az Intel szintet ez biztos.. Valamelyiket tuti eléri.
Az FX is elérte már az Intel szintet, igaz sok esetben csak az i5-öt, de bizonyos esetekben az i7-tet is... Mégis sokan fikázták, hogy szar.. -
komi77
senior tag
A megjelenést megelőző dolgok mind azt sejtetik, hogy nagyot fog durrantani az új architektúra. Az sem kizárt, hogy az ígérteket is felülmúlják - ez is sejtés értékű . Legrosszabb esetben csak felzárkózik a konkurencia mostani kínálatához. Buktára nem számítok.
Szegény ember kézzel nőz.
-
laceszgamer
addikt
5 percig nem vagyok gépnél, hopp 30 komment.
-
Formaster
addikt
Mi lesz itt holnap gyerekek
-
MK VII
veterán
-
MZperX75
addikt
Na igazán nyithatnánk egy visszaszámlálos topikot is!
El is kezdem.MÉG HÁTRA VAN RAYZEN STARTIG 24.óra 19perc
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.