- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cskamacska addikt Nem az, de kiváló alternatívák.  XP-t is állítólag meg lehet patkolni, hogy a MS smucig korlátját kerültje, de van egy pofon egyszerű alternatív felhasználása az EMS memóriának: XP-t is állítólag meg lehet patkolni, hogy a MS smucig korlátját kerültje, de van egy pofon egyszerű alternatív felhasználása az EMS memóriának:
 Making Use Of Non-Addressable Wasted RAM On 32 Bit Systems
 How to use full 4GB RAM in Windows 7 32 Bit2009-2011 között legnagyobb megelégedéssel(látható és érezhető gyorsulást hozott) használtam XP-n Gavotte ramdisk-jét a lapozófájl tárolására, miután 2-ről 6GB-ra bővítettem a C2D gépet.  Amit egyébként több fórumon őrültségnek neveztek, mert miért nem használ inkább 64 bites rendszert az ember. Ehhez képest mikor én is váltottam Win7 64 bit-re merevlemezes lapozófájllal kicsit lassabb lett a gép, a jobb lapozófájl kezelés ellenére is. Amit egyébként több fórumon őrültségnek neveztek, mert miért nem használ inkább 64 bites rendszert az ember. Ehhez képest mikor én is váltottam Win7 64 bit-re merevlemezes lapozófájllal kicsit lassabb lett a gép, a jobb lapozófájl kezelés ellenére is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

XP-t is állítólag meg lehet patkolni, hogy a MS smucig korlátját kerültje, de van egy pofon egyszerű alternatív felhasználása az EMS memóriának:
 XP-t is állítólag meg lehet patkolni, hogy a MS smucig korlátját kerültje, de van egy pofon egyszerű alternatív felhasználása az EMS memóriának: Amit egyébként több fórumon őrültségnek neveztek, mert miért nem használ inkább 64 bites rendszert az ember. Ehhez képest mikor én is váltottam Win7 64 bit-re merevlemezes lapozófájllal kicsit lassabb lett a gép, a jobb lapozófájl kezelés ellenére is.
 Amit egyébként több fórumon őrültségnek neveztek, mert miért nem használ inkább 64 bites rendszert az ember. Ehhez képest mikor én is váltottam Win7 64 bit-re merevlemezes lapozófájllal kicsit lassabb lett a gép, a jobb lapozófájl kezelés ellenére is.