Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, ez elég gáz cikk. H. Attiláné (65) -el még poénosabb lett volna.
-
Integra
titán
válasz
RepeatSector #1 üzenetére
szerintem nyugodtan nézzél szét mo-n lehúzás ügyben, aztán foglalkozz azzal, hogy mi van a németeknél..
ami meg a cikket illet, nem csodálom, hogy ez a bulvár cikk már név nélkül itkafé név alatt jelent meg.
-
lorenzen
aktív tag
Nem azon csodálkozom, hogy ez hír. Inkább azon, csak hogy most jelent meg.
Rengeteg ilyen hely van.Ahol be kell ikszelni az AGB elfogadását, ott nagyon észnél kell lenni.
Ami úgy kezdődik, hogy Kostenlos/Gratis (ingyenes) ott az automatikus mellékszolgáltatás még pénzbe kerülhet.
Amúgy meg WOT. -
#4 #5
jól van, nem kell túllihegni.
-
huskydog17
addikt
Igen, nekem is rögtön ez ugrott be, csak én egy kicsit máshogy fejeztem ki ugyanezen véleményemet!
Ezt a hírt annyira felesleges volt ide rakni, hogy azt nem tudom elmondani. (Még megírni sem kellett volna, mert hatalmas mértékben csökkent(het)i az oldal színvonalát!).
Nagyon örülnénk ha a jövőben az ilyen értelmetlen betűhalmazoktól megkímélnétek az olvasókat, köszönjük!
-
törölt tag
úristen hová süllyedhet még a ph....ezt még a velveten is kicikiznék
szánalmas...
-
huskydog17
addikt
Jaj könyörgöm! A német weboldalak ugyanannyira veszélyesek, mint bármely más ország oldalai. Attól, hogy legutóbb történt 1-2 kellemetlen dolog Németországban még nem kéne lehordani az egész országot! Mindenhol találunk rossz oldalakat. Miért pont a németekkel jönnek, mikor az USA-ban vagy az oroszoknál sokkal sokkal több ilyen oldal van.
Ne általánosítsunk egy bizonyos eset miatt egy egész nemzetre mikor a probléma globális szinten van jelen!
-
RepeatSector
senior tag
mi a tanulsag??? a nemetek az evszazadok soran nem valtoztak semmit
ebben van a business lehuzni masokat azert maradjunk a korrektsegnel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest