Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Akciókamerák
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orionstar
csendes tag
Igenis hiányzik az építgetős rész, szeretek/szeretünk építgetni technológiákat fejleszteni, gyűjtögetni, ez eddig mind hozzá tartozott a játékhoz, ettől fosztottak meg minket. A DOTA-t se kedveltem annyira, pont emiatt, a Warcraft3+FT jó stratégia játék, klasszikus értelemben, stratégia. Azzal egyet értek hogy pörgős volt a béta, elég hamar lementek a meccsek a 2500-as limit miatt, nagy harcok is összejöttek, ahhoz képest milyen kevés egységed lehetett készíteni... volt összesen kb. 15 egységem és már max pop-on voltam...
Nem bejövős a dolog!
-
orionstar
csendes tag
Szia!
Az eddigi infók és a béta teszt alapján nem lesz benne klasszikus bázisépítgetős rész. Sehol... Szinte csak a főépület tekinthető épületnek, de az se az igazi. Három "kaszt" van, a három közül a védő több épületet tud felhúzni, pl bunker, anti air.... ilyesmik, gyárt ő se tud.
A tiberiumot már nem muszáj gyűjteni, elég, ha elfoglal az ember Tiberium Processsing nodeokat vagy miket, a konkrét névben nem vagyok biztos és csak jön az anyag.Szerintem a C&C kedvelőknek, csak a sztori miatt érdemes végigjátszani... a stratégia fanok, meg ki-ki válogatja. Nekem nem jött be! Pedig én aztán C&C és stratégia fan is vagyok, egy ideig még vittem a magyar rajongói oldalt is... de ez a játék.... pfff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Láncfűrész topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest