Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoqspok
tag
Sziasztok !
Kis segítséget kérnék.
Youtube oldalról a Chrome csak hangot játssza le, képet nem, Pop out gomb új ablakba megnyílik és a lejátszás tökéletes.
Amit eddig csináltam, XP OP rendszer napra kész , NOD32 vírus irtó eltávolítva, Chrome 10 és FlashPlayer Java eltávolítás újra telepítés de ez után is hibás és amit vég képen nem értek hogy IE8, és Firefox esetén is ugyan ez a jelenség, Pop out külön ablakba megy a video
Nem tudom ez mennyire más de a lap alján lévő video-t normálisan lejátssza ..
na és ennél a résznél akadtam meg milyen összefüggés van a böngészők között és mi a különbség video és video között..talán valami XP beállítás lesz a hiba de lövésem nincs mi lehet az. -
koshmar
addikt
Ez az új Chrome tényleg jó.
HD videókat nézve a proci most már csak 48-49 fokig megye fel.
IE9-cel ugyanez felmegy 52-55-re, ahol felkapcsol a venti.
FF3-mal még most próbálom.De a CPU terhelés tényleg csökkent.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem a legjobb a chrome mostanában.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #81 üzenetére
Minden hírnél (itt a PH!-n is) az UVD3-nál ott van a VP8 dekódolás, szerintem szar ami a Wikipédiá-n van (gondolom ott nézted).
Múltkor egyébként is találkoztam sületlenségekkel, egyre kritikusabban kezdem kezelni a rajta található információk hitelességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest