Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mine01
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor lesz elérhető? Csakmert januárban megjelent róla egy csomó cikk, melyekben februárról írnak, de egyelőre semmi új hír, a gyártó honlapján pedig mintha nem is létezne még csak tervben sem.
U.I.: ja igen, az A300-ra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
b4ndee
csendes tag
csak az X4500HD-ért kutyafülit annak aki belerakta egy ilyen csecse gépbe, mint a IdeaCentre.
játékra csak egy kicsivel alkalmasabb VGA-val be is ruháznék egyre menten, de így.ájnye-ájnye
-
Gergő_
őstag
Az IdeaCentre A300 kinézetre eléggé a Sonytól és az Appletől lenyúlt öszvérmegoldásnak látszik.
-
ZEN1TH
őstag
jajj az utolso gyonyoru
kell egy ilyenhttps://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
bigz
tag
válasz #06658560 #11 üzenetére
En azert a fekete keret miatt almaznek, tiszta MacBook koppincs. Az OSX like hatter nem veletlen. A tobbi pedig eleg iMac-es. Nincs is itt semmi gond, szepek azok is, meg ez sem ronda.
A fenyes panel nem annyira rossz, amennyiben a kijelzore gondolsz. En kifejezetten tartottam tole az alman, de nem zavaro, sot.
A Lenovo design viszont tenyleg utos. Nekem a Fallout jutott rola eszembe.
[ Szerkesztve ]
I <3 Razer Mantis Control.
-
törölt tag
Szerintem senki nem almázna, ha nem OSX like kép lenne a kijelzőn éppen. Nekem az sszimetria nem tetszik benne, a fényes panel sem, s hogy fokozzam, az a pink/magenta/rózsaszín dekoráció a talp és a kijelző közötti részen sem.
A középső megoldás tetszik, végre valami új szín, az leső meg tényleg változatos e téren. De nem lehetne ilyenekbe valami erősebb cuccot tenni, akár noti vonalról, ami többet tud az atomnál?
-
Solten
őstag
IdeaCentre C310: bejovos...
Saor Alba
-
nuke7
veterán
az utolso nagyon apple-ös
"A megfelelő multimédiás élményről a kétszer két wattos hangszórópár és a webkamera felel, "
inkább élményért, nem?https://youtube.com/user/nuke7
-
Stiky
senior tag
Atomhoz választható a HD4530 de a C2D-hez meg nem?! Izé...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
alapból 133e, persze majd megfejelik itthon vámmal áfával meg mindennel és lesz 180-200. az induló 700dollár nem is sok érte. pláne ha szintén a dizájnra építő iMac árával (1100$) hasonlítod össze, de inkább ne tegyük mert az almások jól megdobálnak hogy az sokkal jobb, meg proci meg minden más.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
DV
senior tag
Vegre elszakadnak a hagyomanyos kinezettol (ertem ezalatt a hagyomanyos szogletes nagy hazat+monitor+egyebek.) nagy tetelben, nem mintha eddig sem lett volna 1-2, de szerintem ez igy jo. Nem mindenkinek kell negy teljesitmenyu gep egyedi konfiggal, raadasul ez igy kisebb helyet is foglal a monitort leszamitva.
-
Antibazsi
aktív tag
az utolsón akár egy alma is lehetne...
Üdv, Balázs
-
Prof01
veterán
Az utolsó bejön, csak az ára nem.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest