- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Kis segítséget kérnék, valakitől aki kicsit jártasabb ebben. Mivel ugye szoftveresen ez a teló már nem támogatott, úgy döntöttem bepróbálkozom ezzel a 8.1-es MadOS Rom-mal. Csak az volna a gond, hogy amikor megpróbálom fel flashelni a twrp_vernee_thor_oreo.img-t azt írja, hogy "error: invalid filename" így viszont nem akarom kiadni a “fastboot reboot” parancsot, mert ha jól gondolom valószínűleg téglásítaná. Azt meg azért mégse akarnám, mert tartalék telónak még így is jó. Amúgy Linux-al ADB-vel csináltam/nám. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Megpróbáltam átnevezni az img-t is twrp-vernee.thor.oreo.img egyebek mellett így, de ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest