- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
De ez egy társadalmi kérdés, amit nem a cégek feladata megoldani, akik pedig nem szeretetből működnek (többnyire). Régen én is felháborodtam volna ezen, de aztán rájöttem, hogy muszáj belekalkulálni a gyerek miatti kockázatot.
-
doc
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Ez igazi hülyeség
Epp' ellenkezoleg, egyertelmuen ez a jellemzo.
férfi is maradhat otthon GYES/GYED támogatás mellett.
igen, maradHAT. es szerinted a GYES-en levok hany szazaleka ferfi? nagyon-nagyon keves...Vegyuk azt hogy egy munkavallalo mondjuk 40-45 evet dolgozik eleteben. Ha szamolunk mondjuk 1.5 gyerekszulessel egy no" eleteben (ennel azert ha jol tudom picivel jobb az arany) akkor kijon az, hogy pont 10%-nyi idot esik ki a munkahelyrol (nyilvan ha a gyerek bolcsibe megy, akkor ez ennel lenyegesen kevesebb is lehet, de az elso mondjuk 1 evet nem nagyon lehet/erdemes/szokas munkaval tolteni)
Egy fiatal no"nel realis esely van arra hogy el fog menni szulni, amikor is kell a helyere keresni uj embert, akinek gyakran jelentos ido kell hogy betanuljon, vagyis a cegnek effektive plusz penzbe kerul.
Látod benned is megvan az gát ami nem enged elvonatkoztatni a klasszikus nemi szerepektől.
nagyon tevedsz. en pusztan leirtam egy olyan lehetseges objektiv ervet, ami adott esetben indokolhatja a no"k alacsonyabb fizetesetes meg Te magad is leirtad, hogy furcsallottak hogy az apuka szaladgal a gyerekekkel - pont azert, mert tulnyomoreszt az anya teszi ezt (es pl jon el a munkahelyrol emiatt)
ha ugy tetszik, ennek semmi koze nincs a nemi szerepekhez, ez szimpla statisztika...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest