- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Kulon tap???
Dupla csatis USB-t meg egyik tervezoje sem latott meg.
Szvsz eleg amator hiba. -
Ha befut, majd biztos lesz óccsó kínai változat
-
franc0
őstag
Jó ötlet, de nem olcsó. HDD nélküli verzió is jó lenne így a cloud hajnalán.
-
Sanya
nagyúr
50.000 forintért ez nagyon-nagyon drága.
-
Tamás9x
őstag
Nagyon jó cucc, leginkább szerelőknek, akik oylan helyekre járnak ahol többet nyom a kosz a gépben mint a tényleges hardver USB- pik pak feltelepítve, adat lemetve és szevasztok
-
Jó cucc, remélhetőleg lesz belőle beépített hdd nélküli változat, ami olcsóbb és tetszőleges hdd-t bele lehet pakolni.
-
Syd69
aktív tag
Az ötlet jó, nem kell a komponenseket külön-külön trógerolni az embernek magával.
Először azt írtam volna, hogy nagyon drága, de ODD+HDD teljesen rendben van (ötvenért meg pláne, ha lenne
)
-
banhammer
veterán
Teszt lesz rola?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #5 üzenetére
azért írtam, hogy tényleg ultrabook kiegészítő. Érthetők az érveid
-
Gadgetfan_
senior tag
Engem pont megtaláltak ezzel a kínálattal. Általában az ultrabookokon 2 USB (jobb esetben 3) van, jól jöhet még pár (pl. SD kártya helyett én inkább magát a kamerát és a videót szoktam rádugni a gépre kábellel). Amiket kinéztem, hogy azok közül akarok venni egyet, mind SSD only, így a + HDD is kell, a telefonomra meg rendszeresen teszek fel a régi CD lemezeimből válogatásokat, meg vagy 200 régi film DVD-m sincs mind vinyóra feltolva, ezért nem árt ha van egy külső meghajtó is a háznál... Tetszik, hogy mindezt egyben megkapom és ezért hajlandó vagyok kicsit többet is fizetni, mint ha külön-külön megvenném.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #2 üzenetére
hát tényleg ultrabook kiegészítő, de azokba is van azért SD kártyaolvasó, meg USB. ODD már nem nagyon kell manapság, így marad belőle egy 2,5" HDD, amit olcsóbban is meg lehet úszni azért
-
Gadgetfan_
senior tag
Nagyon jó ötlet és még árban sem vészes. Most készülök ultrabookot venni, ha látnék egy ilyet valahol 50E körül, egyből meg is venném mellé.
-
Bodz
nagyúr
Jópofa és praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó négy fontos kiegészítőt pakolt egyetlen dobozba.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest