- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Szerintem a VR az abszolút jövő és kár a 3D technológiával párhuzamot vonni.
Felhasználható többek között:
-mérnökök számára akár az autóiparban, építőiparban
-az egészségügyben
-sportban
-szórakoztatóiparbanSzámomra nem elképzelhetetlen hogy pár év múlva az eSport VR-ban pörögjön. Ami aggasztó hogy ha fejlettebb lesz és komplexebb rendszerekkel kombinálják, a szórakoztatóiparban komoly függőséget okozhat majd. Ha emberek a monitor előtt függőkké tudnak válni, mi jöhet pár generációval később a virtuális térben?
Szerk:
Ami még eszembe jutott a Veletechről. Kipróbáltuk az Xbox One konzolt és nagyon nagy csalódás. A Fifa és a Forza valami rettenetesen nézett ki. Rettentő pixeles volt mindkét játék. A Forzában a textúrák kritikán aluliak voltak, az úton anizotróp szűrés semmi, a fák generációkkal elmaradtott 2D lapok. Igaz legalább nem akadtak, mondjuk így nem nehéz.
A Quantum Break nem nézett ki rosszul, de azt sajnos nem volt időm kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Jó volt, tetszett, örültem hogy kevesen voltak. A GT3 Simulator elég jó volt, el is megyünk hozzájuk egy nagy csapatásra.
A VR miatt mentünk, de egyelőre nem győzött meg. A Samsungos 0 vagy még annál is rosszabb. Az Oculus Rift DK2 már nem rossz csak elég pixeles, homályos, az alacsony felbontás mellett gyenge a fényereje valamint a kontrasztaránya. Gondolom ha magamhoz állítom be jobb lett volna, illetve tudom hogy a boltba kerülő jobb lesz. Szédülést nem tapasztaltam, a kamerás szobában sem.A modding versenyen pár gép jónak tűnt, a retro konzolokat szívesen láttam. 😍 A csajok jók voltak, csak nem egyedül voltam, úgyhogy nem tudtam bámészkodni.
Legközelebb elviszem még pár ismerősöm hogy ott legyünk Veletech!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest