Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Nekem a legnagyobb problémám a gamerrel, sok minden csak olyan köntösben kapható. Venni akartam egy egeret, erre ami jó, az csak gamer designnal elérhető."
Nekem is ez a bajom. A jó ár/érték/teljesítmény arányú cuccok, legyen az alaplap, VGA, billentyűzet, egér vagy bármi egyéb, általában a gamer cuccok közül kerül ki és borzasztóan rondák ezek a szivárványos LED-ekkel telehányt cuccok, amik vagy csillámrobotsárkányt vagy lőszeres ládát utánoznak vagy ezek tetszőleges arányú keverékét.
Vennék valami tényleg szép minimal design ablakos házat, összeraknám igényesen, okos kábelezéssel, igényes bevilágítással, erre alig kapsz bele olyan hardvert, amit ne egy robotzsaru szart volna ki egy bangkoki sztriptízbár mögötti sikátorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest