Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Nekem a legnagyobb problémám a gamerrel, sok minden csak olyan köntösben kapható. Venni akartam egy egeret, erre ami jó, az csak gamer designnal elérhető."
Nekem is ez a bajom.
A jó ár/érték/teljesítmény arányú cuccok, legyen az alaplap, VGA, billentyűzet, egér vagy bármi egyéb, általában a gamer cuccok közül kerül ki és borzasztóan rondák ezek a szivárványos LED-ekkel telehányt cuccok, amik vagy csillámrobotsárkányt vagy lőszeres ládát utánoznak vagy ezek tetszőleges arányú keverékét.
Vennék valami tényleg szép minimal design ablakos házat, összeraknám igényesen, okos kábelezéssel, igényes bevilágítással, erre alig kapsz bele olyan hardvert, amit ne egy robotzsaru szart volna ki egy bangkoki sztriptízbár mögötti sikátorban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lehet szeretni, lehet utálni, de tény, hogy egy megkerülhetetlen jelenséggel van dolgunk.
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest