Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Oké, de én ebben a cikkben sem látok számokat. Egyébként azt sem értem, hogy miért processzormagokban gondolkozol. A legtöbb processzorba integrált eszköz teljesen felesleges ha neurális hálót építünk belőle és biztos vagyok benne hogy költség, fogyasztás és teljesítmény tekintetében sem éri meg azzal megvalósítani. Nagy eséllyel azért próbálkoznak ezzel, mert van egy nagy számításteljesítményű géppark, ami itt és most rendelkezésre áll és tesztelésre jó. Azonban egy saját, erre a célra készített hardver kisebb helyen, nagyobb integráltság és hatékonyság mellett képes ellátni ezt a feladatot. Mondok is példát. CERN adatleválasztó, ami a részecskék ütközésekor létrejövő hatalmas adathalmazból válogatja le az információkat. Neurális hálóval oldotta meg egy magyar fiatalember, iszonyat olcsón és hatékonyan.
Amit írtam nem téves, csak nagyságrendileg nem passzol az emberi agy komplexitásához. Egy kisebb modellt különösebb probléma nélkül lehet csinálni bármelyikben a felsoroltak közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest