- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
van sokféle talpú TV pl az is elég gyakori aminek kettő vasúti sinhez hasonló lábazata van. amúgy nálunk az 55" -os be van építve a szekrénysorba. az én 42"-osom meg kecskelábon van íróasztalon.
Ha te meg olyan nagy TV-t szeretnél kis szekrényre értelem szerüen Tányértalpút válassz , esetleg az oly divatos és praktikus (nemmelesleg nekem is nagyon tetsző) falikonzolt... ami nekem drága... -
dstern
tag
válasz Luck Dragon #32 üzenetére
Pontosan, nagyon szexi
-
De jól néz ki az a Dell noti
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scope2007
addikt
Engem az Asus strix bagoly kicsinál, már csak azért sem vennék ilyet, ha más nem lenne
Bohóc kinézetű xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
megarambo
tag
Dune sem nagyon tud már megújulni sokadik ráncfelvarrás, minimális innováció.
-
kromatika
veterán
LG 43LH500T tényleg jó vételnek tűnik.
-
TA68
őstag
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy ez a Sabre hangchip tényleg megállja a helyét az analóg kimeneten is? (Mondjuk 100+K-ért már azért illene).
Ez a fapados Dune meg érdekes, megéri a Sigma chip képminősége ezt a felárat a 8K-s kínai cuccokhoz képest? A honlapján nem találtam róla infót, de ha már van benne tuner, tud külső winyóra rögzíteni is? Most látom, hogy kell hozzá ez az USB Stick, hogy felvenni lehessen. Csinálhatnának egy ilyen univerzális verziót is (akár a Kínaiak), ami pl. minden Android-os media player-hez jó. Kár, hogy nincs ilyen...
-
davidsone
addikt
válasz SunMount3r #21 üzenetére
Ja ezt én is benéztem
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
SunMount3r
nagyúr
Az LG TV-nek jó -lenne- az ára, ha lenne belőle 32"-os is 30K-val kevesebbért. Amúgy meg ez a Pana TV-s kép elég megtévesztő, én simán azt hittem első ránézésre, hogy a TV körlüi fekete rész is magának a TV-nek a kerete. Mondom ezt tényleg nagyon retro... (És tényleg volt amúgy régen ilyen design is, sőt...)
-
ricogsm
őstag
Ez a Dune HDTV 101 támogatja e a DVB-C-t? Tehát kábeles bejövőt szeretném feldigitalizálni.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
válasz PrometheusX #12 üzenetére
Akkor ne is keres tovább mert ez a te billentyűzeted meg én is kinéztem magamnak akár laptop mellé is. Logitech K800
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
PrometheusX
aktív tag
válasz pusszycat #10 üzenetére
Valóban, általában biztosítják a második SSD/HDD helyét a 17.3"-os gépekben általában, viszont már minimális felár ellenében lehet SSD-t kapni a piacon (12.000 - 15.000 forint között simán), így nem értem miért nem teszik alapfelszereltséggé - hiszen annyira nagy többletet nem jelent a vásárló számára (persze van akinek számít az a plusz pénz, de nagyon sokat dob a rendszer sebességén általánosságban véve). Viszont a billentyűzet háttérvilágítása már prémiumnak számít, így consumer gépekben nem nagyon lehet megtalálni. De igazad van, még business kategóriás laptopokból is sokszor kispórolják a háttérvilágítást.
Ami engem bosszant - kicsit offtopic, de csatlakozik a billentyűzet és a háttérvilágítás témához - az az, hogy miért nincs egy normális billentyűzet, aminek rendes, fehér háttérvilágítása van. Nem is kéne gamer vagy mechanikus billentyűzetnek lennie, elég lenne egy elfogadható árú, minőségi billentyűzet aminek jól látható, állítható fényerősségű fehér háttérvilágítása van. Valószínűleg én keresem rossz helyen de én nem találok egyetlen ilyen billentyűzetet sem elfogadható áron.
[ Szerkesztve ]
-
vlaszti
csendes tag
Jó lenne ilyen belépő szintű tvk röl is tesztet késziteni!Én kiváncsi lennék,hogy mit tudna az LG 43lh500t vagy akár melyik nevesebb gyártónak a belépő tv készüléke.
-
válasz PrometheusX #7 üzenetére
A 17.3" általában véve lehet pakolni simán második SSD/HDD-t. Ami engem bosszantgat,h miért spórolják ki a bill. világítást még a drágább gépekből is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
PrometheusX
aktív tag
Ez az 5759-es Inspiron eléggé hajaz a Latitude széria 4. generációs gépeire (6440, 7440 például). Kicsit minőségibb hatást és megjelenést kelt. Kár hogy nincs megtámogatva egy SSD-vel és normálisabb processzorral, sokat jelentene a gép teljesítményének (ha már úgyis 17 colos gépről beszélünk, ami inkább desktop replacement).
-
D013
aktív tag
Pontosan ez az LG tv-m van másfél hónapja, cseréltem a monitort rá, féltem az input lagtól, de szerencsére tökéletesen megy rajta minden, még az Overwatch is.
-
-
MeszesKPT
őstag
Azért azzal a lábazattal megnézném hogyan lehet azt a Samsung tévét 'egy kis asztalon vagy éjjeliszekrényen' elhelyezni. Vagy csak mást értünk ezek alatt.
Sharkoon füles kinézete szimplán büntet. De legalább gémer.
Monitoroknál pedig vajon még hány évnek kell eltelnie, hogy a TN panel végleg eltűnjön...
-
TA68
őstag
Elfelejthetnék már ezeket a kecskelábú tévéket.....
-
KAMELOT
titán
Én 2 hónapja vettem 82 000Ft-ért LG 48" FHD TV-t 3 év garanciával!!!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autóhifi
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest