Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz dezz #100 üzenetére

Észrevetted már, hogy nagyon szereted kiforgatni a szavakat?

Nem, azt vettem eszre, hogy ha valami kifogasolni valot csinalsz, akkor rogton az ellenfelre fogod, hogy o csinalta, pl. most ram. Mert ugye nekem nem 'jott ki hogy az apu automatikusan mindenben gyorsabb', csak te allitod, szoval te probalsz szavakat kiforgatni.

példát is mondtam rá a ray-tracing képében

Van par opencl raytracer, szoval ez eleg hamar ki fog derulni, hogy igaz-e. Nezzuk majd meg.

Aham, csak kár, hogy ez hozzátartozik az összeintegráltsághoz, főleg ha még egy címterületen is dolgoznak majd... És mivel ez így van, amit te is jól tudsz, csak kibúvókat keresel, ezért tehát szerinted itt bukik az egész dolog. Én meg erre ugye azt mondom, már nem tudom, hányadszorra, hogy bizonyos feladatok esetén ez valóban bottlenecket képez, más feladatoknál meg nem.

Hehe, teljesen komolytalan, gondolom te keresel valamire kibuvot, es ram akarod fogni, dezz ervelestechnika (lopod a szovegemet, nincs sajat? :) ). De abban legalabb egyetertunk, hogy a lassu memoriarendszer bottleneck, bar nyilvan igen nehez lenne tagadni, anandektol sem veletlenul kertek a ddr3-1866 teszteket.

Új hozzászólás Aktív témák